2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنین لطفا

46 بازدید | 5 پست

من این روزا خیلی حالم بده همش فکر اینم چجوری راحت خودمو خلاص کنم .خیلی سختمه خانوادم اصلا مهم نیستم واسشون میگن بمون و بسوز و بساز شوهرمم هر روز خیانت میکنه خیلی عصبی ام همش گریه میکنم حالم واقعا بده نه میزاره برم البته جاییم ندارم برم نه خودش از خونه میره رسما وقتی میره سر کار درو روم قفل میکنه میره میخوام برم بیمارستان روانی خودمو بستری کنم چجوریه کسی میدونه ؟برم حال روحیمو توضیح بدم بستریم میکنن؟با بیمه تامین اجتماعی خیلی میشه هزینه بستری میخوام ۱ ماه بستری باشم از همه چی و همه کس دور باشم یکم به خودم بیام خودمو جمع و جور کنم وگرنه مجبور میشم یه بلایی سر خودم بیارم 

تو نت بزن پاکسازی با چهار تا جمله

میگم میخوام برم بستری شم که یه مدت خانواده و شوهرمو نبینم اونا از هر سمی بد ترن نمتونم دیگه تحمل کنم فقط میخام برم از پیششون تا خوب بشم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم  درکت میکنم تو بزن نت ببین بجها راجعش جی گفتن خیلی به دردت میخوره

چرته نگاه کردم یه چیز تو مایه های مدیتیشن هست اینا برا من جواب نمیده من الان فقط میخوام هر چی اطرافمه بشکنم میخام انقدر جیغ بزنم که هلاک شم 

چرته نگاه کردم یه چیز تو مایه های مدیتیشن هست اینا برا من جواب نمیده من الان فقط میخوام هر چی اطرافم ...

مدتیشن نیس ..پس برو بیمارستانی جایی ..ولی بزن تو نت محمد افلاکی راز ۴ فصل و فایل هاشو گوش کن