2777
2789

استرستو رفع کنی حله.گل سرخ خوبه براش

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درگیرم🥲

از عصری زیر نافم ملتهبه و حین خم و راست شدن درد داره🥲

روزی ۴۰ دفعه هم دفع دارم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

استرستو رفع کنی حله.گل سرخ خوبه براش

اخه استرسم ندارم. یکماه پیش یدفه دلپیچه و دل درد  گرفتم تا دوروز درگیرش بودم.گفتن عفونت وارده رودت شده. انتی بیوتیک خوردم خوب شدم بعد ازون اینطوری شدم ک معذرت میخام روزی چندبار باید برم دستشوی. دکتر گف رودت تحریک پذیر شده. بهم قرص لاکتوکر داد انگار نه انگار

اخه استرسم ندارم. یکماه پیش یدفه دلپیچه و دل درد  گرفتم تا دوروز درگیرش بودم.گفتن عفونت وارده ر ...

نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گرفتم ۴ ماه اسهال بودم.ببخشیدا شبیه ادرار بود کاملا.پشتم میسوخت روده هام درد میکرد دکتر فوق تخصص گفت تحریک پذیر گرفتی!هر دارویی خوردم خوب نشدم آخرش با بلوط کبابی خوب خوب شدم‌

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گر ...

منم فوق تخصص گوارش بهم گفت. بلوط کبابی چی هست. اگ ضرر نداره منم استفاده کنم شاید بهتر شم. 

خیلی سخته. دکتر نرفتین. 

چرا

دکتر میگه بعنوان بیماری شناخته نمیشه و درمانی هم نداره

مگه اینکه استرستون‌رو کنترل کنید و‌خاطرات غذاییتون رو یادداشت کنید تا بفهمید روده ب کدوم مواد غذایی حساسه و مصرفشون رو قطع کنید یا سبک مصرفشون رو اصلاح کنید ، همینطور روزانه ورزش کنید..

برای سندرم خیلی شدید قرص ضد افسردگی و ضد اضطراب تجویز میشه ک خیلی هم اثرگذار نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه بابا دکترا هروقت نمیفهمن چته اینو میگن.اگه ربط ب استزس نداره پس تحریک پذیر نیس.من ی زمان ویروس گر ...

ما هر سال پاییز چندین کیلو بلوط کبابی میخوریم🥲

کمتر از یکساله این درد همراهمه کاش پاییز امسال درمان بشه پس با این تجویز

منم فوق تخصص گوارش بهم گفت. بلوط کبابی چی هست. اگ ضرر نداره منم استفاده کنم شاید بهتر شم. 

بلوط گرفتم رو گاز ترک خورد و خوردمش.نمیدونم برا شما ضرر داره یا نه.برا من که ویروس داشتم خوب بود لامصب ۴ ماه اسهال داشتم انقد لاغر شدم که نگو