2777
2789
عنوان

تقویت مژه سریتا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 24 پست
کلا فرقی نداره بعد قطع مصرف ریزش پیدا میکنه حالا استفاده کنین متوجه میشین عزیزم 

بعد ریزش دوباره در میاد من عروسیه خواهرمه خودم اصلا مژه ندارم نابود گفتم لاقل بزنم تو مراسما خوب باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم عالی بوداون موقع۱۸۰بودالان۴۸۰ولی همه فکرمی کردن مژه کاشتم

عزیزمم راسته میگن قط کنی مژه های خودتم میریزه؟؟؟ لطفا جواب بده نگرانم ؟ چند وقت استفاده کردین؟

من استفاده کردم عالی بوداون موقع۱۸۰بودالان۴۸۰ولی همه فکرمی کردن مژه کاشتم

عزیزمم راسته میگن قط کنی مژه های خودتم میریزه؟؟؟ لطفا جواب بده نگرانم ؟ چند وقت استفاده کردین؟

کلا فرقی نداره بعد قطع مصرف ریزش پیدا میکنه حالا استفاده کنین متوجه میشین عزیزم 

عزیزم من موقعی استفاده کردم خودم مژه اکستنشن کرده بودم مژه های خودمم ریخته بود زدم دراومد مژه هام خیلیم قشنگ شده بود فر و بلند مثل کاشت ولی زیر چشم هام سیاه کرده بود کلا دیگه قطعش کردم مژه هام به حالت اول برگشت اون مژه هایی که درمیاد اینا کلا هرتاثیری واسه مژه گذاشته بعد قطعش برمیگرده به حالت اولش شاید یکم ضعیف تر چون دیگه تقویت نمیکنی

یعنی مژه های خودت نریخت؟؟؟ عزیزم سیاهی دور چشمت چی رفت؟

سیاهی دور چشمم زمان برد تا خوب شه به نظرم به عوارضش نمیارزه استفاده ازش روغن نارگیل و کرچک اینا بگیر استفاده کن بریز تو یه ریمل خالی بزن به مژه هات به نظرم هنوز بهتر هست مژه های خودم که نریخت نه چون مژه ها خیلی خوب میشه بعد قطع که میریزه اون مژه هایی که با سرم دراومده به خاطر همین فکرمیکنن که مژه های خودشون هم ریختن 

من هفده روز زدم از روز پنجم تاثیرشو نشون داد تو همین مدت خوب بلند و سیاه شد مژه هام ولی دور چشمم به شدت سیاه شد و تازه امشب فهمیدم ممکنه باعث تغییر رنگ چشم بشه و تیره کنه من چشام عسلیه و دوست ندارم تیره بشه از سیاهی دور چشمم هم ناراحتم پس تصمیم گرفتم دیگه نزنم حتی اگه مژه هام بریزه ولی اگه فورا روغن کرچک و وازلین اصل رو جایگزین کنی فکر کنم نریزه دیگه