الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پوست مصنوعی بگیر ، فقط با تکرار و تمرین میتونی روش درست بگیری ، اخر کارت پوست رو پاره کن ببین ...
پوست مصنوعی گرفتم. ولی نمیدونم روی پوست بدن مثلا چجوری میشه اون فشار. خیلی سخته روی ادم کار کردن.خیلی میترسم. نمیدونم چیکار کنم. دستگاه تتو هم خریدم ولی اصلا نمیتونم بااون. با قلم راحتترم. دستگاه کلا رنگو میریزه همه چی قاطی میشه
پوست مصنوعی گرفتم. ولی نمیدونم روی پوست بدن مثلا چجوری میشه اون فشار. خیلی سخته روی ادم کار کردن.خیل ...
دستگاه رنگو میریزع چون زیاد رنگ برداشتی عزیرم و فشار داری ک پخش میشه ، دقیقا همونی ک رو پوست هست رو انسان هم هست فقط انسان رو باید پوستش رو بکشی ، استرس نداشته باش دیونه خیلی ساده است
چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دستگاه رنگو میریزع چون زیاد رنگ برداشتی عزیرم و فشار داری ک پخش میشه ، دقیقا همونی ک رو پوست هست رو ...
همون دیگه من میترسم اصلا شروع کنم بااینکه به قول شما راحته.دستگاهو که کلا گذاشتم کنار انقدر ترسیدم.با قلم میخوام شروع کنم .اونم میترسم روی ابرو ادم😅همش میگم وای نبرم خون بیاد داغون بشه😆
دستگاه رنگو میریزع چون زیاد رنگ برداشتی عزیرم و فشار داری ک پخش میشه ، دقیقا همونی ک رو پوست هست رو ...
میشه اول با خودکار کلا خط هارو بکشم بعد شروع کنم روی اونا خط بندازم با قلم؟جوهر خودکار ضرری نمیرسونه به بدن ؟همش میگم چیزی نشه بیان یقه منو بگیرن. خیلی ترسوام. من خودم فیشیال کارم. ولی مشتری نداره فیشیال. مجبور شدم اینو یاد گرفتم.اینم حالا از ترس نمیتونم شروع کنم