2777
2789
عنوان

تغییررشته ازکاردانش به انسانی

414 بازدید | 11 پست

من دیپلم کاردانش دارم ولی چون قدیمیه به دردم نمیخوره .بایددوباره برای دیپلم بخونم.حالامن خواسته باشم برم انسانی بایدچن سال بخونم خیلی سخته؟؟؟؟

اگه بخوام ادامه بدم میخوام برم فرهنگیان .بایدچیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینطوریه که خوبه سخته به نظرت؟ چه درسایی روبایدبخونم؟

درسای تخصصی انسانی نه سخت نیست دوستم تغییر رشته داد بزرگ سالان خوند غیر حضوری فک کنم 

من خودم. کار دانش بودم ولی ادامه. دادم دانشگاه خوندم ولی الان بیکارم

درسای تخصصی انسانی نه سخت نیست دوستم تغییر رشته داد بزرگ سالان خوند غیر حضوری فک کنم  من خودم. ...

منم میخوام برم بزرگسالان 

غیرحضوری چه جوریه

رشته چی بوده.چی خوندی دانشگاه؟

منم میخوام برم بزرگسالان  غیرحضوری چه جوریه رشته چی بوده.چی خوندی دانشگاه؟

غیر حضوری ثبت نام میکنی پول میدی هر کتابی. رو بعد تو خونه میخونی. میری امتحان. 

من. تصویر سازی بودم . برا کنکور  از بین کلاسمون فقط من دولتی قبول شدم یه سال کامل خوندم اونم شهر خودمون سخت بود ولی ارزش داشت. 

غیر حضوری ثبت نام میکنی پول میدی هر کتابی. رو بعد تو خونه میخونی. میری امتحان.  من. تصویر سازی ...

به نظرت انسانی خوبه برم یارشته های کاردانش 

من بیشتربرای فرهنگیان میخوام برم 

فقط میترسم سختم باشه  نمیدونم چه درسایی داره

شاید یکم سختت باشه برا کنکور چون درسای انسانی رو نخوندی. راحت میتونی امتحان کنی تغییر رشته بده و ازین ور کنکور بده برا رشته ی کار دانش ات