یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طلاق رها شدن از اوج بدبختیه ولی عواقب خودش رو داره بخصوص از سمت خواهر زن داداش و زندایی نیش کنایه دیدم و تحقیر شدم من از طلاقم پشیمون نیستم ولی مسیر زندگیم خیلی سخت شد
دقیقا منم مادرم همینطوری بود با اینکه ازدواج اولمم خود مادرم باعثش بود طلاقمم خودش پیش قدم شد ولی طاقت نیاورد من تو خونه اش به اهدافم برسم فقط با تشویق پدرم تونستم دانشگاه خوب قبول بشم بعدش که موقع نتیجه گرفتن و استخدامم بود و موقع خواستگارهای خوب بود مادرم نذاشت به اون مرحله برسم مجدد خودش شوهرم داد به کسی که خودش انتخاب کرده بود، بنظر من بچه سرکش خیلی خوبه برای این مادرا
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️