2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان

917 بازدید | 80 پست

بیایید بگید، بعد طلاق دغدغتون چیه و اون دغدغه رو حل کردید؟ 

من مشکلم اینه که مادرم کاملا سنتی و کنترل گره نمیذاره مستقل بشم، پنج ساله میرم سرکار سه سالش که همزمان دادگاه میرفتم

دوساله هم طلاقم تموم شده 

دیگه از دستش بریدم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بشید از خانواده

ایشون کنترل گر و سنتی هست همش میگه تو باید ازدواج کنی وگرنه ابروی من میره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
باهاش صحبت کن خیلی جدی یا از خواهری برادری خاله ایی کسی بخواه باهاش حرف بزنه

امروز صحبت کردم کلی منو کتک زد با ۲۸سال سنم و فحش های بد بهم دادم واقعا تحملشو ندارم

دقیقا منم مادرم همینطوری بود با اینکه ازدواج اولمم خود مادرم باعثش بود طلاقمم خودش پیش قدم شد ولی طاقت نیاورد من تو خونه اش به اهدافم برسم فقط با تشویق پدرم تونستم دانشگاه خوب قبول بشم بعدش که موقع نتیجه گرفتن و استخدامم بود و موقع خواستگارهای خوب بود مادرم نذاشت به اون مرحله برسم مجدد خودش شوهرم داد به کسی که خودش انتخاب کرده بود، بنظر من بچه سرکش خیلی خوبه برای این مادرا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ایشون کنترل گر و سنتی هست همش میگه تو باید ازدواج کنی وگرنه ابروی من میره

وای خدایا عین مادر من

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

طلاق رها شدن از اوج بدبختیه ولی عواقب خودش رو داره بخصوص از سمت خواهر زن داداش و زندایی نیش کنایه دی ...

منم از طلاقم ناراضی نیستم اما من چکار کنم که موقعیت ازدواج نیست، و دوس دارم برای درامد بهتر برم شهر دیگه