2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 80 پست
من وقتی جداشدم مجددخواستم ادامه تحصیل بدم ولی یک ترم خوندم و بخاطر مشکلات مالی رهاش کردم رفتم ی شهر ...

تاوان رفتنت چی بود؟ 

واقعا این شکستی که خوردم تو ازدواج و سرکوفتایی که میزنه بهم منو از همه چیز باز میداره

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم کنترل می‌کنه این اعصابمو بهم میریزه  ولی دیگه اینطوری هم نیست 😕

شاغلی یا شغل نداری؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
انقدر انرژی منو گرفته و بمن انرژی منفی داده که حس میکنم کاملا بی خاصیتم و اگر برم مجبور میشم برگردم

تو تاپیکهای قبلی ت بودم،واقعا چرا به مهاجرت جدی فکر نمیکنی،به خدا من اگر شرایط تورو داشتم صبر نمیکردم،هم رشته ت خیلی خوبه وهم خودتی و خودت

امیدوارم برات بهترین ها رقم بخوره 

قربون مهربونیت💚

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تو تاپیکهای قبلی ت بودم،واقعا چرا به مهاجرت جدی فکر نمیکنی،به خدا من اگر شرایط تورو داشتم صبر نمیکرد ...

مادری که برای رفتن به شهری با دوساعت فاصله اینطوری میکنه برای مهاجرت چه خواهد کرد؟  خیلی دلم میخواد بی خبر بذارمش و برم

من شانسم این بود که شاغل بودم ..خانوادمم خیلی خوب درکم میکردن ..اما میخاستم مستقل بشم یه دختر ۷ساله دارم..ازصفر شروع کردم..خونه اجاره کردم ..وسیله خونه خریدم ..کلی زیر قسط وبدهی رفتم ولی ارزششو داشت..الان خیلی آرامش دارم..گر چه خونه پدرمم اذیتم نمی‌کردن ولی کنترل زیاد میکردن

کاش تو سهم من بودی❤️