2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 80 پست
طلاق رها شدن از اوج بدبختیه ولی عواقب خودش رو داره بخصوص از سمت خواهر زن داداش و زندایی نیش کنایه دی ...

دقیقاااا خیلی دشوار

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون کنترل گر و سنتی هست همش میگه تو باید ازدواج کنی وگرنه ابروی من میره

همیشه میگم ب پای خانواده اتون نسوزید 

چون ۲۰سال دیگه پشیمون میشید

اولش سخته ولی بعدش راحت میشی

آدم کنترل گر واقعا تحملش سخته

انسانیت مهمه🫂
دقیقا منم مادرم همینطوری بود با اینکه ازدواج اولمم خود مادرم باعثش بود طلاقمم خودش پیش قدم شد ولی طا ...

الان خوشبختی؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
الان خوشبختی ؟ 

چی بگم 

اصلا در حد تصورم نبود اینطور بشه سرنوشتم تا عمر دارم تو حسرتم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

امروز صحبت کردم کلی منو کتک زد با ۲۸سال سنم و فحش های بد بهم دادم واقعا تحملشو ندارم

مامان منم کنترل می‌کنه این اعصابمو بهم میریزه 

ولی دیگه اینطوری هم نیست 😕

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
جدا شو،مرگ یه بار شیونم یه بار،وقتی اینجوری رفتار میکنه،جای هیچ ملاحظه ایی و نمیذاره

انقدر انرژی منو گرفته و بمن انرژی منفی داده که حس میکنم کاملا بی خاصیتم و اگر برم مجبور میشم برگردم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

من وقتی جداشدم مجددخواستم ادامه تحصیل بدم ولی یک ترم خوندم و بخاطر مشکلات مالی رهاش کردم رفتم ی شهر دیگه کار کردم ولی تاوان بدی دادم خیلی بد .نه میشه نشست تو خونه نه میشه رفت واقعا سخته ولی رفتن بهتر از موندن تو خونس .با کسی ک مادرت ازش حساب میبره حرف بزن تا راضیش کنه 

بهترین موقعیت بود برای جمع کردن وسایل و ترک خونه و قهر

هست اما منطقی اینه که کمترین کرایه خونه ۲/۵ کمترین مخارج سه تومنه و قسطام ۳تومن حقوق من ۶تومن

همه حرفم این بود برم شهر دیگه حقوق بهتر داشته باشم که این شد نتیجش