2777
2789

میاد بچمم اذیت میکنه عروسکای بچمو بر میداره ب بچم نمیده اینم هی گریه پشت گریه بخاطر عروسک و ماشیناش 

۴ سالشه هی بهش میگم بس کن اذیتش نکن اصلا و ابدا حرف آدمو گوش نمیده همه جا رو میریزه ب هم 

جلاسنج و برداشته بود زده بود ب دستاش مامانشم فقطمیگف دخترم بس کن، میگه فلان چیزو بردارم میگم ن میره سرخود برمیداره 

از دستش دیوونه شدم هرروز خونمونه از دستش دیوونه میشم

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

چرا هر روز خونتونه. شوهرت چیزی نمیگه به برادرش؟ بگو این موضوع رو جدی حل کنه . البته خب بچست ها طبیعیه شلوغیش ولی واقعا مهمون هم حدی داره هر روز نباید بیاد

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم ، تا که هستی در خیالم ؛ با خیالت ؛ خوش خیال عالمم :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو سرش  که دیگه زده شه نیاد

خبرچینه میره ب همه میگه زن عموم منو زد 

خونوادشم ب کتفشون نیس بچشون و جمع نمیکنن، مخصوصا برا مامانشم انگار از دماغ فیل افتاده بچش

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

همیشه گفتن جلوگیری بهتر از درمانه

نباید رو میدادی که هرروز بیاد

الانم تا اومد ببر پرت کن ور دل ننه اش بگو وقت خواب بچمه کار دارم میخوام برم خرید و...

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
منن ین مورد داشتم دختر همسایمون از راه میرسید به هرچی میخواست دست بزنه با تشر  میگفتم دست نزن ا ...

اه شوهر منم خودش میگه میای بیا بریم خونه ی ما 

خودشم هرروز میاد چ کسی بگه چ نگه، تازه جالب اینجاس چن روز پیش داشتم میرفتم خونه مامانم اینا تا در و باز کردم دیدم جلو درمونه گفتم برو بعدا بیا میرم خونه مامانم اینا، بعد مامانش گف دیگه چجوری تو رو باید از خونشون بیرون کنن ک تو نری خونشون حق نداری بری 

انگار از دماغ فیل افتاده