2777
2789

چند ماهه خونمو ترک کردم در حال جداییم ، الان دارم خیاطی میکنم ، یه بازار میرم صد بار زنگ میزنه کجایی کی میای . خب کارم تموم بشه میام دیگه انگار رفتم خوشگذرونی 😔البته بیشتر به خاطر ماشین اینجوری میکنه من چن ماهه دارم رانندگی میکنم ، اللن کامل مسلطم ، ولی مادرم همش بحث و دعوا داره که با ماشین نرم . دیگه اعصاب نمونده برام . از طرفی دلم نمبخواد دیگه ماشینشونو بگیرم ولی بعضی وقتا واقعا مجبورم . میرم خرید پارچه کلی وسیله دستمه با خودم میگم هر دفعه بخوام هزینه تاکسی بدم دیگه چیزی برام نمیمونه .

ای کاش زودتر بتونم مستقل شم 🥺

خانوادم بد نیستن ولی مادرم خیلی کنترل گره . چیکار کنم چجوری تحمل کنم 😣

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

وقتی هم بهش جواب میدم و باهاش بحث میکنم میگه دیگه هیچ کار برات نمیکنم( برام چرخ و سردوز خریده ) البته چکیه ولی قراره من خودم پر کنم . از طرفی خودش قبلا گفت من هزینه چرختو میدم 

خیلی حس بدیه منت میذاره 

منم گفتم نخواستم خودم جاشو پر میکنم مگه من گفتم تو بدی 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دیگه ماشینشون رو نگیر و هزینه تاکسی رو برای حمل و نقل وسایلت بده. دلشون نیست به اینکه ماشینشون رو بگیری، پس خودت رو سر این قضیه حقیر نکن...

امان از والدینی که والد بودن رو وقتی فرزندشون بهشون پناه میاره از یاد میبرن!

ولی خب مهریه ات چی شد؟؟؟

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست / در خود بطلب هر آنچه خواهی که توئی❤️
عزیزم دیگه ماشینشون رو نگیر و هزینه تاکسی رو برای حمل و نقل وسایلت بده. دلشون نیست به اینکه ماشینشون ...

بابام اصلا یک کلمه حرفی نمیزنه 

مادرم فقط میگه خطر داره ولی خیلی بد میگه انگار طلب کاره منت میذاره، دیگه از امشب گفتم بمیرمم نمیگیرم . 

مهریه فعلا هیچی به هیچی😔 ماه بعد دادگاه دارم ببینم چی میشه

من شمارو یادمه . شوهرت دیگه چیزی نگفت ؟ دادگاه رفتین ؟

یه چند باری پیامای تهدید امیز فرستاد. بعدم رفت وکیل گرفت عدم تمکین زد ماه بعد دادگاه دارم 

از وقتی وکیل گرفته دیگه هیچ پیامی نداده 

دعام کن زودتر مستقل شم 

اینم از خانواده که ادعا دارن پشتمن ولی اینجور مواقع خودشونو نشون میدن . 

بابام اصلا یک کلمه حرفی نمیزنه  مادرم فقط میگه خطر داره ولی خیلی بد میگه انگار طلب کاره منت می ...

میفهمم چی میگی عزیزم! خدا میدونه تو سر این مامانا چی میگذره که با بچه خودشون اینطوری برخورد می‌کنند!

ولی حتما حتما مهریه ات رو پیگیری کن که اون تنها راه نجاتته از خونه پدرو مادرت، وگرنه سالیان سال اونجا میمونی و برخورد مامانت هم طلبکارانه تر و بدتر از قبل میشه.

یه چند باری پیامای تهدید امیز فرستاد. بعدم رفت وکیل گرفت عدم تمکین زد ماه بعد دادگاه دارم  از ...

عزیزم تو این دنیا متاسفانه به جز خودمون، هیچ احد دیگه ای رو نداریم...  صبور باش و انشاالله هرچه زودتر زندگیت از این رو به اون رو و پر از آرامش و خوبی میشه...

عزیزم تو این دنیا متاسفانه به جز خودمون، هیچ احد دیگه ای رو نداریم...  صبور باش و انشاالله هرچه ...

دقیقا ، مرسی از همدلیت عزیزم 🥺 آروم شدم واقعا . من همه ی تلاشمو میکنم برای زندگیم امیدوارم خدا هم کمکم کنه 

دقیقا ، مرسی از همدلیت عزیزم 🥺 آروم شدم واقعا . من همه ی تلاشمو میکنم برای زندگیم امیدوارم خدا هم ک ...

خداروشکر...!

حتما همینطوره عزیزم... خدا پشت و پناهت🌹

عزیزم اشکال نداره مامانته ته تهش بدتو نمیخوادا غرهاشم به جون بخر انشالله موفق باشی تو کارت عزیزم

آره 😔 . چند روز پیشم همسایمون با ماشین پشتک زد پسر جوون فوت شد . ازون وقت خیلی گیرمیده چشمش ترسیده . 

مرسی عزیزم خودمم گاهی بالاخره قاطی میکنم اعصابم ضعیف شده انگار تحمل حرف ندارم