2777
2789
عنوان

کی این وضعیت تموم میشه 😔 خسته شدم از دست مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 28 پست
آره 😔 . چند روز پیشم همسایمون با ماشین پشتک زد پسر جوون فوت شد . ازون وقت خیلی گیرمیده چشمش تر ...

آدمیزاده دیگه طبیعیه

آروم باش ولی

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم شما مگه قرار نبود کتاب فیزیکتو ارسال کنین برام😐یه هفته‌ی منتظرم یه حواب ب من ندادین. اگه پشیمون شدین خب بگین که من ی فکر دیگه بکنم

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
اره عزیزم پشیمون شدم . 

خب باید همون موقع میگفتین دیگع

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   
سلام خوبین من چرخ خیاطی کاچیران مدل الیزابت خریدم ولی این پیچ شستی گیر کردا رو صفر نمیره میدونید علت ...

سلام عزیزم قربونت . روغن زدی ؟شاید سفته . یا  زنگ بزن از جایی که خریدی بپرس بهتر میدونن . یا بزن تو‌گوگل من دقیق نمیدونم اینو . 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
اخه شما خواستی هزینه شو ندی بعد من بفرستم . اینجوری که نمیشه 

شما خودتون اینطوری موافقت کردین خب وگرنه میفرستادم

عزیزم از کسی یه چیزیم میخوای بگیری سعی کن طلبکارانه باهاش حرف نزنی خب اینجوری گارد میگیره و پشیمون ...

عزیز بعد پشیمونی بود این

ایشون خودشون گفتن اشکال نداره هزینه‌شو بعد ارسال بدین دیگه گم شدن اصلا یه هفته بی خبر هیچی نگفتن خب آدم پشیمونم بشه یه چیزی میگه

وقتی هم بهش جواب میدم و باهاش بحث میکنم میگه دیگه هیچ کار برات نمیکنم( برام چرخ و سردوز خریده ) البت ...

کلا مادرا همیشه نگرانن.مادرمن هرروز پونصدبارزنگم میزنه.نگو ایطور به مادرت.مادرمنم رومخمه ولی گناه دارن