2777
2789
عنوان

کسی هست بعد جدایی پشیمون بشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 93 پست
هیچکدوم ...ولی عجیب احساسی ام میگم اونهایی که جدا میشن چطور کنار میان

وقتی کارد ب استخونت برسه چنان از،طرف مقابل زده میشی ک دوست نداری یک ثانیه تحملش کنی احساس دیگ از بین میره

ایمان صفا یجا نوشته بود:کیا  یه شب که اعصابت خورد بود و بد حرف زدی لال بودن و بخاطرت  هیچی نگفتن ؟همونارو نگهه دار!((و من تورو نگه داشتم تا ابد)) یه دختر دارم شااه نداره صورتی داره ماه نداره  آوینای قشنگممم دختر خوش صحبت مامان کلییی آرزوهای قشنگ برات دارم بزرگ شو و قد بکش ما قراره آینده تورو باهم بسازیم دوست دارم قلب مادر♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وشوهرم ب سختی به هم رسیدیم الان ب آسونی داریم جدا میشیم ۷ماه خونه پدرمم اصلا دلم نمیخواد جدا شم ...

تورو خدا اینطوری لج نکنید باهم 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
اینجا نمی تونم بگم

خانمها به خیانت حساسن🤔🤔🤔🥲

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
وقتی کارد ب استخونت برسه چنان از،طرف مقابل زده میشی ک دوست نداری یک ثانیه تحملش کنی احساس دیگ از بین ...

البته قصد طلاق ندارم دیوانه وار همسرمو دوست دارم ولی گاهی تو دعوا ها میخوام برم  واسه همین پرسیدم پشیمونی هم وجود داره

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
سر چی بودحالا😂

آدم نبود تازه میگفت میخوام بذارم موهات رنگ دندونات بشه خونه بابات  طلاقت ندم! گفتم برو بابا من که دارم از زندگیم لذت میبرم تو یه فکری به حال خودت بکن🤣🤣

الان که تو این جمع نظرات رد و بدل میشه خودش نیست خداش هست دوستش دارم عاشقشم

ببخشید من سوالی دهرم. همسر من پدر خیلی خوبیه. تمام پولش رو برای من خرج میکنه. ناراحت میشم سعی میکنه از دلم دربیاره و نهربونه و محترمه. 

ولی گاهی عکس زن های لخت تو نت و تلگرام و اینستا میبینه. این کارش مثل خنجری میمونه که منو از پا درآورده... اعتماد ب نفسم از بین رفته... بهش گفتم اگه از ظاهر من راضی نیستی رضایت میدم یه زن باب میلت پیدا کن بگیر که اینطوری تو نت دیگرانو نگاه نکنی. میگه این حرفا چیه من از زندگیم راضیم.

شما که مرد هستی علت این رفتار همسرم چیه؟ دلم میخواد بمیرم.

ببخشید من سوالی دهرم. همسر من پدر خیلی خوبیه. تمام پولش رو برای من خرج میکنه. ناراحت میشم سعی میکنه ...

خدا لعنت کنه اونایی که سایت های مستهجن و رواج دادن سیگار که عامل اعتیاده این سایت ها هم عامل فرو پاشی زندگی هاست