2777
2789

لطفا لطفا راهنماییم کنین موندم چیکار کنم

ازدواج کردم تقریبا دو سال میشه با مادرشوهرم تو یه خونه زندگی می‌کنیم چون شوهرم پول نداره و سه تا خواهر داره که یکیش طلاق گرفته و دوتای دیگشون کوچیک هستن و خرجشون با شوهرم هست 

چند روز پیش با مادرشوهرم دعوام شد و اومدم خونه بابام نشستم و به شوهرم گفتم که یا خونه جدا بگیر یا طلاااق دیشب شوهرم نشسته میگه من نمیتونم خونه جدا بگیرم و میگه ک یا بیا برگرد خونه یا صبر کن تا وقت خونه تموم بشه من یه خونه دوطبقه جدا بگیرم😭بگین چیکار کنم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبر کن خونه جدابگیره چندوقت مونده تاتمام بشه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزم شرایط همسرت رو قبل از ازدواج میدونستی؟

بله میدونستم ولی بهم قول داده بود ک مادرش رو بفرسته خونه یکی از اقوامشون برا زندگی ولی تا الان ک الانه اینا هستن و مثل اینکه این خانوم قصد رفتن نداره و پسرش هم کلا نظرش عوض شده انگاری و چیزایی ک بهش میگم گوش نمیده چیکار کنم

صبر کن خونه جدابگیره چندوقت مونده تاتمام بشه؟

آخه من نمیخوام تو یه خونه دو طبقه با اونا باشم اصلا شرط این بود ک اصلا جدا ازونا زندگی کنیم الان ک دوطبقه بگیره یا من بالام یا اونا دیگه بالاخره یجاییم

خیلیم وقت خونه زیاد مونده بستشر از 6 ماه یعنی من تو این 6 ماه خونه بابام بمونم؟😭

چرا قبل ازدواج شرایط طرف رو نمیسنحید خواهر مادرشم گناه دارن ولی شما در اولویتی

خب الان این وضع پیش اومده تروخدا یه راهکار منطقی بگین😭واقعا نمیدونم چیکار کنم

آخه من نمیخوام تو یه خونه دو طبقه با اونا باشم اصلا شرط این بود ک اصلا جدا ازونا زندگی کنیم الان ک د ...

خوب شوهرت میتونه اونجارو پس بده صاحب خونه تا۳ماه به یکی دیگه اجاره بده پول شمارو برگردونه یه جادیگه خونه بگیرین اره بمون شوهرت خیلی میخوادت بیاد خونه بابات ببیندت خودم میدونم دخالت چه دردی داره نرو بمون خونه بابات 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بله میدونستم ولی بهم قول داده بود ک مادرش رو بفرسته خونه یکی از اقوامشون برا زندگی ولی تا الان ک الا ...

ببخشید اینو میگم عزیزم میدونم الان دیگه وقت این حرفا نیست ولی کسی که میگه مادرمو میبرم میزارم خونه اقوام باید متوجه میشدی که به تو هم وفادار نیست و الان نتیجه ش اینه که میگه بمون خونه بابات،

به نظرم از موضع ت کوتاه نیا بمون تا تکلیفت مشخص بشه عشقم،باز گول وعده هاشو نخور کاملا درکت میکنم که توی چه شرایط سختی هستی به امید خدا درست میشه

عزیزم شرایطت اگر همینه خودتو تغیر بده اگر شرایط طلاق رو ندارین

مادرش خیلییی بدجنسه و خواهر طلاقیش هم اومده و وضع خیلی ناجورتر شده

از وقتی این خواهرش اومده سه چهار ماهه اصلا خونشون جای زندگی نیست چجوری بگم

خواهرش هم خیانت کرده بوده به شوهرش و شوهرش هم اومد پرتش کرد خونه ننش😭خیلی بدبختم

به شوهرت بگو به جای یه خونه دوطبقه دوتا خونه جدا ازهم بگیره