2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواظب مامانت باش همه کاراشو خودت بکن. نذار بلند شه ان‌شاءالله با استراحت بهتر بشه. خدا کمکش کنه

نه میگه استراحت کن 

میگه استراحت کنی خونت لخته میشی زبونم لال قلبت وامیسه 

استراحت نکنی بازم نمیشه😭

لطفا با قلب مهربونت دعا کن

سلام دوستم خوبی  منم سرکلاژ شدم تو نوزده هفته. سرویکسم 27بود. شما چند هفته ای؟ استراحت مطلقی؟& ...

سلام 

آخراش. نه استراحت نسبی. کارا رو میکردم. ولی ب خودم فشار نمیوردم. تو خونه هم بمون. جایی نرو

آسمانِ ابری  
سلام  آخراش. نه استراحت نسبی. کارا رو میکردم. ولی ب خودم فشار نمیوردم. تو خونه هم بمون. جایی ن ...

بله منم مسبیه استراحتم. اصلا فشار نمیارم. شما انقباضم داری؟با وجود سرکلاژ اذیت نبستی؟ اخه دکتر به من گفت ممکمه انقباض بیاد. ینی میگفت برای همه پیش میاد. بیشتر در حد هشدار بود

به سلامتی چند روز دیگه زایمانته مبارکت باشه

بله منم مسبیه استراحتم. اصلا فشار نمیارم. شما انقباضم داری؟با وجود سرکلاژ اذیت نبستی؟ اخه دکتر به من ...

نه همه انقباض ندارن. منم نداشتم

من این مدت خیلی استرس داشتم. بهت توصیه میکنم تا جایی که میتونی رعایت کنی و کار اضافه نکنی و استرس رو از خودت دور کنی.

آسمانِ ابری