2777
2789

برام عجیبه چه جور این همه سال متاهل بوده بعد حتی عادی ترین وسایل هم نداره!!خانمه عروس و داماد داره تازه عروس نیست بگم وسایل زندگیش حق داره ناقص باشه ولی هر دفعه میاد یه چیزی ازم می گیره،،آشنا هم هست تو عالم شناخت قدیمی که از هم داریم بهش نه نمی تونم بگم وگرنه با همسایه های دیگه رسمی حرف می زنم،،بعد می خواست رب بپزه اومد گفت لگن‌ِ بزرگ و کف گیر دسته بلند داری منم بهش دادم،،اون روز آوردش زیر لگنی که بهش دادم از بیرون یه گوله مو چسبیه بود خیس خیس بود.🤢🤢توشو تمیز نشسته بود گوجه ها چسبیده بودن به دیواره هاش،،کف گیرمم که کج شده بود انگار رفته زیر چرخ ماشینشون تو حیاط،،من آدم مال دوست و خسیسی نیستم ولی از آدمای بی مسئولیت بدم میاد،،که حتی تنبلیش اومده بود تمیز بشورتشون،،از شخصیتش راستش خوشم نمیاد وگرنه وسیله که ارزشی نداره.

حالا می خوام دیگه از این به بعد چیزی بهش قرض ندم،،چی بهش بگم که نیاد ازم چیزی دیگه بگیره؟؟می خوام جوری بگم که ناراحت نشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

چیزی خواست بگو ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگردونید بهش همون کفگیر و لگن رو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چیزی خواست بگو ندارم

می ترسم ناراحت بشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

منم ازین بلاها سرم اومده  تاپیک هم در موردش زدم 

بعضیا راحت خیانت در امانت میکنن 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
می ترسم ناراحت بشه.

نه نترس مشخصه بی عاره

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

حالتو درک میکنم منم مجرد که بودیم همسایه روبرومون دیگ ازمون قرض گرفت بعد ما تا ظهر نشستیم منتظر آش نذری بعد از در حیاطشون دیدیم شوهرش جفت پا تو دیگه پتو می‌شوره مادرم هیچی نگفت بهشون بعدش که دیگو آوردن دادش به ماشینایی که دست دوم میخرن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی