2777
2789

وقتی که برا اولین بار میبینی بچتو..وقتی بغلش میکنی..

کلا مفهوم عشق برا آدم تغییر میکنه یا نه

البته‌ تو سن بالای سی سال رو تجربه دارین لطفا بامن ب اشتراک بذارید 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 
کاش نمیخوندم تو این حال بدم اشکمم دراومد

چرا عزیزم؟ 

Death to Israel.از نام تو،از مکتب تو،از زائران و عاشقان تو ،می ترسند واهمه دارند...بترسند چرا که اکنون با صدها قاسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن منم لایک کنید

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

فقط باید تجربه اش کنی 

تو کلمات نمیشه توضیح داد چقد یه موجود کوچولو میشه همه دنیات و بدون اون تو فقط نفس میکشی روحت میمیره

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

مجردم.

ولی همه مامان ها بچشونو دوست ندارن

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

من باردار نیستما

میخوام تجربه شما رو بدونم

۳۶پسر دومم به دنیا اومد.حس مادر بودنم بهتر از ۲۷سللگی ام بود که اولی رو زاییدم

شاید البته اولی به حرف مردم حامله شدم ولی دومی خودم خواستم

نمیدونم.ولی الان عاشق پسر اولیم هستم  .جفتشون دنیامن

انقدر حس زیبایی هست که نمیشه وصفش کرد به سن و سال هم فکر نکنم ربطی داشته باشه ،بچه اولمو وقتی ۱۸ سالم بود تو بغل گرفتم بچه دومم رو وقتی ۳۳ سال داشتم و هر دو حس مثل هم بودن ،مادر بودن زیباترین زیباترین حس دنیاس الهی خدا قسمت همه خانما کنه 😊

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
فقط باید تجربه اش کنی  تو کلمات نمیشه توضیح داد چقد یه موجود کوچولو میشه همه دنیات و بدون اون ...

میتونم حس مراقبتیش رو بفهمم چون بچه ها ضعیفن و احتیاج دارن به مادرشون یا کسی که ازشون مراقبت کنه

چطور این موجود کوچولو میشه دنیات چه نوع عشقیه

لطفا بازترش کن..

نوزاد متولد شده چه حسی رو انتقال میده ب پدر و مادرش

۳۶پسر دومم به دنیا اومد.حس مادر بودنم بهتر از ۲۷سللگی ام بود که اولی رو زاییدم شاید البته اولی به ح ...

از این جهت گفتم بالای سی سال ک شاید تصورم این بود روحیات آدمی بخاطر شرایط محیطی توی حس بچه دار شدنم اثر  بذاره

انقدر حس زیبایی هست که نمیشه وصفش کرد به سن و سال هم فکر نکنم ربطی داشته باشه ،بچه اولمو وقتی ۱۸ سال ...

حتی اگه افسردگی بعد زایمانم باشه میشه این حس زیبا رو تجربه کرد؟

از این جهت گفتم بالای سی سال ک شاید تصورم این بود روحیات آدمی بخاطر شرایط محیطی توی حس بچه دار شدنم ...

میگم من چون دومین بچه ام ۳۶بودم و‌خواست خودم بود خیلی فرق میکرد برام .کلا بزرگتر شدم‌.احساساتم بیشتر بود .حس بهتری داشتم

اولی رو بعداز۴سال اوردم.اون هم هی ننه شوهر میگفتم .گیر داده بود 

میتونم حس مراقبتیش رو بفهمم چون بچه ها ضعیفن و احتیاج دارن به مادرشون یا کسی که ازشون مراقبت کنه چط ...

نه صرفا احتیاج اونا نیس، اگه یه بچه غریبه رو بدن دستت که نگه اش داری نهایت چند ساعت بتونی تحملش کنی، ولی مادر ۲۴ ساعته مراقب بچشه با جون و دل، تو فک کن من با خواب سنگینم شبا وقتی پسرم گریه میکرد بغلش که میکردم دوتا ماچ از صورتش میکردم بعد شیرش میدادم،انقد با حوصله ۳ ۴ بار طول شب بیدار میشدم. من بعد ۲۰ سال موهامو کوتاه کردم که راحتتر بهش برسم. چون بغلی بود مدام تو بغلم کارامو انجام میدادم، همه میگفتن تو خودتو فدای بچت میکنی، ولی من دوس داشتم. تو خیلی فداکاریا برا بچت میکنی که برا خودت یکیشو هم نکردی احتمالا

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....