2777
2789
عنوان

شوهر میخوام🗿😂

343 بازدید | 29 پست

امسال باید پشت کنکور بمونم و میدونم اگه بخونم قبول میشم اونی ک دوس دارمو...فکر شوهر اومد تو مغزم چیکار کنم؟😂گاهی میاد و گاهی هن میگم غلط کنم شوهر کنم🩴

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که کنکوریه

باید شوهر کردنو کلا از ذهنش بندازه دور

چون کنکور و شوهر با هم مغایرت دارن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

خیانت میخوای؟

دست بزن؟

خساست؟

سختگیری؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

حالا من ی خرپول و رد کردمممممم و پشیمونم چ کنمم  برم در خونشون اش رشته ببرم با چادر گلگلی؟

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

کسی که کنکوریه باید شوهر کردنو کلا از ذهنش بندازه دور چون کنکور و شوهر با هم مغایرت دارن

نه بابا هیچ مغایرتی ندارن همه دوستام سال اخر شوهر کردن الا همه شون قبول شدن 🥲🥲🥲این درده برام

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم

دوستان برای این کاربر گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12203863/دوست-دارم-رل-بزنمممممم?postId=313344283

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نه بابا هیچ مغایرتی ندارن همه دوستام سال اخر شوهر کردن الا همه شون قبول شدن 🥲🥲🥲این درده برام

سوال اینه

چی قبول شدن؟!

برای پزشکی دندون و دارو و فیزیو و رادیو نمیشه عمرا

مگه اینکه شوهرت خیلی خوب باشه و خودت خیلی باهوش که بازم سخته

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
عزیزم کوه گوه بودن رو از قلم انداختی😂😂😂

وای حققق

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره