2777
2789
عنوان

شوهر میخوام🗿😂

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 29 پست
😐😐😐واا وقتی انتخابت درست باشه غمی نداری مث دختر خالممممم ک الا قبول شده ی رشته تاپ و با ی شوهری ک ...

شانسیه گلم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اینه چی قبول شدن؟! برای پزشکی دندون و دارو و فیزیو و رادیو نمیشه عمرا مگه اینکه شوهرت خیلی خ ...

درسته اینو قبول دارم...رشته ش ریاضیه و ی رشته ای هست ک میدونم قبولی توش راحته

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم
شما کنکوری بودید فکر کنم خوب بود نتیجه؟

نو

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
خیانت میخوای؟ دست بزن؟ خساست؟ سختگیری؟

همه زندگیا مث هم نی

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.

کسی که باهاش ازدواج میکنی،

کسیه که باهاش دعوات میشه! 

ماشینی که میخری ماشینی هست،

که باید تعمیرش کنی! 

شغلی که خیلی دوسش داری، 

شغلیه که باید استرسش رو تحمل کنی! 

هر چیزی و هر کسی که بهت حال خوبی میده، 

لازمه نقص‌هاشو هم بپذیری! 

اون میشه دوست داشتن(:

همه زندگیا مث هم نی

ههه وعده پوچ

درسته اینو قبول دارم...رشته ش ریاضیه و ی رشته ای هست ک میدونم قبولی توش راحته

درسته👌🏻

برای رشته هایی که گفتم واقعا اگه میخوایش نمیشه ازدواج کرد

مثل اینه بگی من میخوام ازدواج کنم کنارشم دوست پسر داشته باشم!!!😂😂

هیچ کدومش درست پیش نمیره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
درسته👌🏻 برای رشته هایی که گفتم واقعا اگه میخوایش نمیشه ازدواج کرد مثل اینه بگی من میخوام ازدواج ...

درسته ن باو منم هیچ خیالی ندارم منتها گاهی شیطون میاد تو جلدم دیه😂💔

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم