2777
2789
عنوان

یه سوااال بیاین لطفا

186 بازدید | 31 پست

دختری که خانوادش مستاجر باشند  و هیچ مشکل دیگ ای نباشه یعنی خانواده خوبی باشند گزینه خوبی برای ازدواج براش پیش نمیاد؟ یعنی مثلا شما بخاین برای برادرتون برین خاستگاری این نکته براتون مهمه؟ متوجه بشین پشیمون میشین؟ لطفا خانوما و آقایون همه نظرتونو بگین 

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب میفهمیم بیپولن ، نهایتا. بر اساس ذات اون خانواده تصمیم میگیریم

یعنی اگر خانواده خوبی باشند و دختر خوبی باشه مهم نیستش؟

ارِنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد.... تو که بامنی همیشه... چه (تری) چه (لن ترانی)....💫❤️
یعنی اگر خانواده خوبی باشند و دختر خوبی باشه مهم نیستش؟

والا خوبو بد بودن مقطعیه ولی ذات یه چیز ابدیه ، باید دید دختره و خونوادش ادمای چه مدلی ای هستن ، شهری که من زندگی میکنم صاحب خونه هاشم هارن و بی ذاتو پدر سوخته ان چه برسه مستاجراش.... مهم ترین‌چیز ذاته 

والا خوبو بد بودن مقطعیه ولی ذات یه چیز ابدیه ، باید دید دختره و خونوادش ادمای چه مدلی ای هستن ، شهر ...

درسته مربوط نیس من از لحاظ مادی گفتم چقدر تاثیر داره