2777
2789
عنوان

اینقدر تاپیک انتخاب رشته دیدم

141 بازدید | 20 پست

دلم خواست منم  کنکور شرکت کنم 😁🤦

حتی تاریخ کنکور بعدی هم سرچ کردم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

آره از صبح منم صدتا دیدم 😐😐😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نصفشونم پز زیر پوستی عه

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره از صبح منم صدتا دیدم 😐😐😐

من دیروز تو مترو هم دیدم دو نفر داشتن در موردش حرف میزدن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
الان ک وقت انتخاب رشته نیس  ثبت نامه

بیا کنکور نداده مغزم همین الان هنگ کرده 

دقیقا دلم میخواد همین جا ترور شون کنم🤣🤣🤣

حق 

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
چقدرم عالی موفق باشی

نه واقعا دیگه حوصله کنکور ندارم 

نه واقعا دیگه حوصله کنکور ندارم 

میگی دلم خواست کنکور شرکت کنم 

بعد الان میگی نه واقعا دیگه حوصله کنکور ندارم

عزیزم چند چندی با خودت؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
من ک رتبمم خوب بودم سر انتخاب رشته کچللل شدم هیچ خوشی نداره 😂😂

چه خوب موفق باشی عزیزم 

میگی دلم خواست کنکور شرکت کنم  بعد الان میگی نه واقعا دیگه حوصله کنکور ندارم عزیزم چند چندی ب ...

تاپیک جنبه فان داره 

این چند روزه تاپیک در مورد کنکور و دانشگاه زیاد بود برای همین گفتم