ماوراطبیعی مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان اینقدر تاپیک انتخاب رشته دیدم | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست دلم خواست منم کنکور شرکت کنم 😁🤦حتی تاریخ کنکور بعدی هم سرچ کردم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1402/07/18 | 13:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 من ک رتبمم خوب بودم سر انتخاب رشته کچللل شدم هیچ خوشی نداره 😂😂 اره واقعا حتما خیلی استرس داشتید اگه دوست داشتی بگو چه رشته ای قبول شدید افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
stellaaaa عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 722 اره واقعا حتما خیلی استرس داشتید اگه دوست داشتی بگو چه رشته ای قبول شدید تصمیم گرفتن سخت شده بود، هم شهر هم رشتهدندونپزشکی قبول شدم
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 تصمیم گرفتن سخت شده بود، هم شهر هم رشته دندونپزشکی قبول شدم چقدر عالی عزیزم تبریک میگم همیشه موفق و شاد باشی 😍🥰💕💕 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
stellaaaa عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 722 چقدر عالی عزیزم تبریک میگم همیشه موفق و شاد باشی 😍🥰💕💕 مرسی از لطفت💙❤ولی قصدم پز زیرپوستی نبود واقعا۰😬🤦♀️😂
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 مرسی از لطفت💙❤ ولی قصدم پز زیرپوستی نبود واقعا۰😬🤦♀️😂 من که اصلا همچین حسی از کامنتت نگرفتم عزیزم 😘♥️ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )