2777
2789

بچه ها پیش صاحب کارم  وکیل هستش منم منشی دوستم زنگ زد هی رو اعصابم داه رفت گفت شوهرم خیانت کرد منم متوجه بازبودن  دراتاق صاحب کارم نشده بودم باحالت خیلی پرخاشگری بش گفتم باشه هی میگی خیانت  برو خودکشی کن صاحب کارمم شنید صدای پرده اتاقشو آورد که من متوجه حضورش تو اتاق بشم منم وقتی متوجه شدم تو اتاقشه خیلی از گفتن اون حرفم عذاب وجدان گرفتم که صاحب کارم فکر متفی درموردم نکنه بچه ها بنظرتون صاحب کارم درمورد من الان  دختر بی تربیتی فک میکنه نظر شما چیه درمورد صاحب کارم بنظرتون باگفتن اون حرفا فک میکنه دختر بی تربیتی هستم خواهشا صادقانه جواب بدید

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۲۰
3
42%
۲۰
1
14%
۲۰
2
28%
۲۰
1
14%

برامن چرا فقط ۴ تا عدد ۲۰ اومد 😐

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر قسم دادی وچقدر فکر صاحب کارت برات مهمه 

بر فرضم فکر کنه بی تربیتی اسمون که به زمین نیومده دختر

تا خرخره از حرف پرم با که بگویم؟این شهر پر از کور و کر و لال و نفهم است.لطفا براعاقبت بخیر شدن فرزندام دعا کنید .
نه چ ربطی داره مکالمه شما به صاحب کارتون 

نه مکالمه ماربطی به صاحب کارم نداشت فقط میترسم بم نگه این منشی من چقدر بی تربیته چرا رو دوسش با عصباتی گفت برو خودکشی کن میترسم بم بگه من چقدر دختر بی شعوری هستم اون حرفو زدم از اون لحاظ گفتم 

اون بیست بیست ها چیه

نه 

ولی سعی کن دیگه تکرار نشه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست