دیسک کمرم پاره شده چکار کنم دکتر رفتم میگه استراحت مطلق داشته باش بچه کوچیک دارم و کسی رو هم ندارم ازم مراقبت کنه چکار کنم کسی بوده که دیسک کمر داشته بدون جراحی خوب شده تو روقران کسی میدونه راهنماییم کنید
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم امام زمان کمکت کنه خیر ببینی از زندگیت
قربونت برم میپرسم حتما میگم بهت
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
ممنون عزیزم امام زمان کمکت کنه خیر ببینی از زندگیت
عزیزم گفتن هشت تا فلفل بچسبونی پشت دستات یک شب این دست یک شب اون دست چهارده پونزده شب اینکار رو بکنی دیسک کمرت خوب میشه پودر سنجد هم بخور چایی و نوشابه هم نخور فقط روشش گفتن باید یکی بره بهش یاد بده
کدوم شهری ؟؟