2777
2789

هنوز که یک هفته از زایمانم میگذره،این قضیه رو دلم سنگینی میکنه

من طبیعی زایمان کردم زایمان نسبتا سختی داشتم

چند روزقبل زایمان یکم دستمون خالی شده بود 

ولی روز زایمانم شوهرم از کارفرما شون یه بخشی از حقوقشو زودتر از موعد درخواست کرد،و ۳۰ تومن تو کارتمون بود روز زایمانم

هزینه بیمارستان که رایگان شد

قبول دارم دستش یکم خالی بود،ولی خداییش توقع حداقل یه هدیه کوچیک رو داشتم،چون شوهرم حتی جشن عروسی هم برای من نگرفته بود بنا به دلایلی

بعد زایمانم حتی یه بار بغلمم نکرد،یبار ازم تشکر نکرد حتی به بهونه اینکه حس سرماخوردگی داره زیاد پیش بچه هم نمیومد

یعنی حتی یه چیز کوچیکم خوشحالم میکرد حتی یه شاخه گل

چند روزه دارم میگم ی آناناس برام بخر هنوز نگرفته هی امروز فردا

چند روز سر همین قضیه فقط میرفتم تو ی اتاق که مامانم اینا نبینن و کلی گریه میکردم اشکام بند نمیومدن

حس میکنم هیچکس نفهمید من چی کشیدم،تا میام از زایمانم تعریف کنم از دردام بگم تا یکم سبک شم،فوری میگن وای نگو دیگه یجوری شد حالمون 

دلم میخاد یکی بغلم کنه و بگه میفهمم چی کشیدی و چقد خسته ای،من کنارتم و کمکت میکنم خوب بشی...

کاش به خودش بگی.

الان در معرض افسردگی بعد زایمانی

یا ولش کن بیخیال شو یا اگرم نمیتونی بهش بگو تو خودت نریز

شیرتم حرصی میشه برا نی نیت خوب نیست

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم. من یه پسر ۱۴ ساله دارم و کاملا درکت می کنم و میدونم چی میگی. میدونم به دنیا آوردن یه بچه چقدر سخته و سخت تر از اون این هست که خیلی ها متوجه این سختی نمیشن

ولی بیشتز مردا واقعا درک و فهم پایینی نسبت به موقعیت دارن اینکه کجا باید چیکار کنن هدیه بگیرن یا محبت کنن چیزی تو دلشون نیستا ولی واقعا نمی فهمن

عزیزم من خیلی وقته جز خدا رو هیچکی حساب نمیکنم 

درکت میکنم چقدر به محبت احتیاج داری ولی باید قبل زایمانت چند تا کلیپ و ... به شوهرت نشون میدادی 

اونم حق داره بلد نیست و حتما تو خانواده بی محبت بزرگ شده حس میکنم آبجی هم نداره چون پسرایی که آبجی ندارن انقد بی احساسن 

سعی کن با خدا ارتباط بگیری ،اون تو رو دیده که چی کشیدی و بابت تمام سختی هات و هر ثانیه که میگذرونی قراره بهت هدیه بده

حسبی الله ❤

الهی عزیزم 

قدم کوچولوی پر از، خیر و برکت باشه

بهتره به کسی که میدونی رو شوهرت نفوذ داره مستقیم بگی و ترجیحا اون فرد اقوام شوهر مثل نادر شوهر و جاری و... نباشه

مثلا مادرت بگو بهش بگه هواتو بیشتر داشته باشه

اینم در نظر، بگیر همسر تونم بار اول پدر شده و قطعا از مسئولیت پدر شدن استرس داره

کاش به خودش بگی.الان در معرض افسردگی بعد زایمانییا ولش کن بیخیال شو یا اگرم نمیتونی بهش بگو تو خودت ...

امشب سعی میکنم باهاش حرف بزنم

آره واقعا حس میکنم دارم افسردگی میگیرم،ولی همه توقع دارن عین ی آدم عادی باشم

ممنونم عزیزم❤️❤️

عزیزم حتی برات گل نگرفت

نه

قبل بارداریم همیشه میگفت من اگه داشته باشم،سر هر زایمانت یه سرویس طلا رو حتما میخرم

اینجوری نیست ک بگم بلد نیست

قبول دارم دستش خالی بوده توقع سرویس طلا نداشتم،ولی ی کار کوچیک ک میتونست برام بکنه

یه دسته گل کوچیک یا ی پول کوچیکی در حد دو سه تومن در حد دلخوشیم 

نهقبل بارداریم همیشه میگفت من اگه داشته باشم،سر هر زایمانت یه سرویس طلا رو حتما میخرماینجوری نیست ک ...

شوهر منم کادو نگرفت ولی گل گرفت برام شوهر منم دستش خالی بود پول بیمارستانم قرض کرد چون اون موقع ماشین گرفته بودیم عب نداره عزیزم مردا خیلی چیزا رو مهم نمیدونن باید بهشون بگی یا کسی بخشون بگه 

حالا این خوبه من دوتا زایمان داشتم هیچی نخرید که هیچ سر زایمان دومم هنوز من ده روز بود زایمان کرده بودم فهمیدم خیانت میکنه همون موقع ها ک من بچه این بیشرف تو شکمم بوده داشته خیانت میکرده یه عکسایی فرستاده بود دختره اینم گفته بود فلانت میکنم بهمانت میکنم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
عزیزم من خیلی وقته جز خدا رو هیچکی حساب نمیکنم درکت میکنم چقدر به محبت احتیاج داری ولی باید قبل زایم ...

ممنون عزیزم

عین معجزه بود خوندن این متن برای من ،و بازم به این بنده ی فراموش کار،یاد آوری کرد که خدا همیشه کنارشه و میبینتش

راستش برای شوهرم اصلا نیاز ب کلیپ نبود خودش آنقدر این کلیپ ها ک همسرشون سوپرایز میکنن دیده بود تو اینستا ک میفهمیدانگار،اتفاقا سه تا هم آبجی داره ک چون شوهر من تک پسر بوده خیلیم لوس بارش آوردن

چی بگم دیگه😅

انگار بعد زایمان آدم بیشتر از همیشه نیاز به محبت و توجه و عشق همسرش داره و دقیقا همون موقع بی احساس تر از همیشه میشن .غصه نخور عزیزم خیلی‌ها این لحظه هارو مثل ما تجربه کردن ،قوی بمون و خواسته هاتو بهش بگو اگه بازم کاری نکرد ازش ناراحت شو