2777
2789
عنوان

زندگی در پایین شهر و خواستگاری

126 بازدید | 17 پست

دوست من ۲۵ سالشه و دانشگاه آزاد فارغ التحصیل شده ، وضع مالی خانوادش متوسطه ، باباش برای خودش و برادرش همه چی فراهم کرده دوتا ۲۰۶ صفر خریده داده به جفتشون،  برای دختره لپ تاپ خریده ، آیفون ۱۳ خریده یکسال و نیم پیش و دوست نداره دخترش بره سر هر کاری و بهش ماهیانه ۷ میلیون پول میده به همین دوست من ، یه مغازه دارن و یه خونه منتها تو پایین شهر کرج ، اصلا خونشون فروش نمیره که جابجا بشن الان دوست پسرش داره میاد خواستگاری میگه خجالت میکشم به دوست پسرم بگم خونمون فلان جاست، وضعیت خونشون هم خوبه بد نیست لوازم خونشون کاملا مرتبه ، میگه یه ساله با دوست پسرم اگه بفهمه خونمون اونجایی که پیاده می‌کرد نیست ، آبروم میره ،چیکار کنه به نظرتون؟اینم بگم باباعه دوستم میتونه یه جهیزیه خوب بده و مشکل مالی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش جای خونشون نیست عزت نفس خودشه

خواستگارش از دروغش ناراحت میشه نه از پایین بودن خونه

اگرم به خاطر پایین شهربودن بخوادبرگزده که همون بهتر که زود ذات خودشونشون داده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

۲۰۶داره آیفون هم داره بعد وضعش متوسطه این متوسط نیستا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بگه اون اوایل نمیتونستم راحت اعتماد کنم یه آدرس اشتباهی دادم بعدش روم نشد واقعیتو بهت بگم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

مشکلش جای خونشون نیست عزت نفس خودشهخواستگارش از دروغش ناراحت میشه نه از پایین بودن خونهاگرم به خاطر ...

منم بهش گفتم اینو ،که تو اولین فرصت بگه و هر چی شد تکلیفش معلوم میشه