2777
2789
عنوان

خرید تتر حرامه بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 26 پست
آخه اگه ب سود برسه بدون زحمت و تولید چیزی پول دراوردم این ملاک حروم بودنه دیگه

نه عزیزم اکثر مراجع خریدشون حرام نکردند...اگه مرجع تقلید داری برو ببین اون چی گفته
ولی حرام نیست!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چرا باید حرام باشه؟ فقط من یه سوال دارم تو که میخوای ارز دیجیتال بخری چرا از همه جا تتر؟ اخه تتر هم ...

گفتم دلار داره میره بالا تتر هم قیمت دلاره.بقیش ترسیدم ریزش شدید کنه

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اکثر مراجع خریدشون حرام نکردند...اگه مرجع تقلید داری برو ببین اون چی گفته ولی حرام نیست!

آها مرسی عزیزم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
آخه اگه ب سود برسه بدون زحمت و تولید چیزی پول دراوردم این ملاک حروم بودنه دیگه

پس خرید و فروش ارز و طلا هم حروم میشه با این اوصاف

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

چه مسخره سرمایه گذاری حرامه؟

نه سرمایه گذاری برای چیزی که تولید داشته باشه حرام نیس ولی میگن با پول پول بخری حرامه بنظرم منطقیه اما در عین حال ارزش پول خودمون داره کم میشه!نمیدونم چی درسته چی غلط

پس خرید و فروش ارز و طلا هم حروم میشه با این اوصاف

طلا که نه چون کالای مصرفیه ولی ارز رو نمیدونم! دیگه خریدم امید ب خدا خودش هدایتم کنه 

همون دیگه  تتر تا ابد معادل یک دلاره😐 این سود حساب نمیشه که فقط میتونه حفظ سرمایه محسوب بشه

حرفتون درسته.تو این مملکت سرمایمون حفظ شه خودش سوده بزرگیه😂

طلا که نه چون کالای مصرفیه ولی ارز رو نمیدونم! دیگه خریدم امید ب خدا خودش هدایتم کنه 

نه چه ربطی داره طلا رو هم بخری و بزاری گرون بشه بفروشی با ارز فرقی نخواهد داشت

اصلا طلا نه سکه 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود