2777
2789

نامزدیم بهم خورد و نامزدم خیلی بهم توهین کرد 

اما من هنوز خودمو مقصر می‌دونم 

حس میکنم امشب تنهاترین آدم روی زمینم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ...  میخوای تعریف کن تا خودتم سبک شی

نزدیک عقدمون نامزدم با خانوادش گذاشت رفت تهران

بعدش که اومدن وقت نداشتیم تا اون تاریخی که اونا تعیین کرده بودن عقد کنیم اونا گفتن حتما باید اون تاریخ باشه 

و بهشون برخورد و بانامزدم حرفمون شد و اون هم فاصله گرفت 

یک ماه گذشت و من ازش معذرت خواهی کردم اما اون همش پیام میداد که دیگه فایده نداره این رابطه،،،ما تفاهم نداریم و از این حرفا

منم گفتم تو همه ی زندگی ها مشکل هست مهم اینه دو طرف بتونن باز زندگیشونو جمع کنن

ولی هربار پیام میداد که دیگه نمیخوام ادامه بدم 

امروزم بهم پیام داد و کلی توهین کرد و گفت تو که پیش مشاور رفتی روانی بودی و پولایی که برات خرج کردم پس بده

خیلی دلم شکسته 

من کاری نکردم واقعا که جوابم این بوده باشع

حس میکنم آبروم رفته

حتی اگه خودتم مقصر باشی ناراحت نباش چون خودواقعیت بودیو تظاهر به چیزی که نبودی نکردی 

اونم برای خود تو ارزش قائل نشد، پس بیخیالش 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
حتی اگه خودتم مقصر باشی ناراحت نباش چون خودواقعیت بودیو تظاهر به چیزی که نبودی نکردی  اونم برا ...

سخته خیلی😔اینکه باز تنها شدم اینکه نمی‌دونم آیندم چی میشه 

اینکه دیگه نمیتونم اعتماد کنم