2777
2789
عنوان

یه جمله میگید یکم آروم شم؟دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست
نزدیک عقدمون نامزدم با خانوادش گذاشت رفت تهران بعدش که اومدن وقت نداشتیم تا اون تاریخی که اونا تعیی ...

چقدر بد قلق 

توانایی حل مشکل = صفر

چقدد راحت تونستن اینکارو بکنن...

متاسفم

قبل از این ماجرا ، نامزدت بهت میگفت خوشبختت نمیکنم؟ 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیک عقدمون نامزدم با خانوادش گذاشت رفت تهران بعدش که اومدن وقت نداشتیم تا اون تاریخی که اونا تعیی ...

عزیز دلم . فک کنم تو خیلی آروم هستی و میخوای همه ازت راضی باشن . 

خب تایم عقد و اصرار بر اینکه اون تایمی که شما میخواید چیز عجیب غریبی نیست . اونا میتونستن قبول کنن نه اینکه توهین کنن . پس خودتو مقصر ندون و نباید مقصر میدونستی و عذر خواهی میکردی . 

بعدشم مشاوره رفتی یا هرچی چیز بدی نیست اونم میگی بخاطر تحمل فشارهایی که اون بهت وارد کرده . 

عزیزم همچین ادمی که الان که نامزدید اینقدر اذیتت کرده که مجبور شدی بری پیش دکتر به چه دردت میخوره .؟ 

ترک عادت سخته ولی تحمل کن . اینقد خودتو بهش نچسبون و ولش کن . 

سخته خیلی😔اینکه باز تنها شدم اینکه نمی‌دونم آیندم چی میشه  اینکه دیگه نمیتونم اعتماد کنم

ایندتو خودت برای خودت رقم میزنی، پس سعی کن با تجربیات گذشته و نتیجه الانت، آزمون ایندتو خوب بدی 

نتیجشو تغییر بدی 

سخته ولی میگذره و چون میگذره غمت نباشه 

هیچ چیز نشو نداره، همین که از کلمات منفی استفاده میکنی ینی ضعیف شدی، ضعیف نباش 

تو میتونی تو باید بتونی 

تو تلاش کن و راه درستو برو 

قطعا یکی درآینده میاد فقط برای خودت 

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
چقدر بد قلق  توانایی حل مشکل = صفر چقدد راحت تونستن اینکارو بکنن... متاسفم قبل از این ماجرا ...

همیشه می‌گفت من آنقدر عاشقتم که هیچی نمیتونه بینمون فاصله بندازه

میگفت من همیشه هستم و میتونی روم حساب کنی

بی نهایت بهم توجه میکرد ولی یهو این مشکل پیش اومد و انگار دشمنش شدم

همیشه می‌گفت من آنقدر عاشقتم که هیچی نمیتونه بینمون فاصله بندازه میگفت من همیشه هستم و میتونی روم ح ...

واقعا طبیعی نیست

بنظرم خانوادش پرش ‌‌کردن

چند وقت نامزد بودین

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
عزیز دلم . فک کنم تو خیلی آروم هستی و میخوای همه ازت راضی باشن .  خب تایم عقد و اصرار بر اینکه ...

😔من خیلی سخت این آقا رو انتخاب کردم خواستگار پول دار زیاد داشتم ولی به دلم نمینشستن ولی وقتی دیدمش بین صدتا خواستگار انتخابش کردم ولی الان بهم میگه تو فقط دنبال پولی 

میگم آخه تو که پول نداری اگه دنبال پول بودم که تورو انتخاب نمیکردم

این همه جدا میشن هیچکدوم هم نمردن حق داری ناراحت باشی ولی زود خودت جمع و جور کن نشد فدا سرت میترسی ک ...

میترسم دیگه کسی به دلم نشینه

میترسم دیگه حرفای کسی رو باور کنم

حس میکنم نامزدیم بهم خورده همه نگاه بد بهم دارن و فکر میکنن دست خوردم