2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولشون کن گلم🌹همین شوق و ذوق معصومانه و مادرانه ت خرج خانواده خودت کن❤️و البته هر کسی ک پذیرای این حس قشنگت هست🦋

مبارک باشه مامان شدنت قشنگم❤️🫂

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

بازم همسرت چه فهمیده بوده بهتون گفته، خانواده همسر منم ذوق نداشتن اصلا، برعکس حس میکنم ناراحتم شدن، چون دختر بزرگشون بنده خدا بچه دار نشده، الآنم بچم بدنیا اومده ۲سالشه نسبت بهش کاملا بی تفاوتن، تک نوه هم هست، کاش همسرم منو راهنمایی میکرد ، کاش ما رو ضایع نمی‌کرد

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

شایدشوهرت همینجوری میگه

شما که ازدل اوناخبرندارید هرگلی یه بویی داره بچه شما بابچه خواهرشوهرت فرق داره

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

چه ربطی داره،شما بگید!

مهم هم نیست کسی خوشحال بشه یا نشه یا فرقی نکنه، با این توقعات کودکانه الکی خودتونو آزار ندید، زندگی و بچه ی شما باید حال خودتونو خوب کنه، چیکاره ملت دارید 😄

بیا و پسر بزرگ کن، طرف همینقدر متوجه نیست که خونوادشو جلو خانومش بد جلوه نده یا حال زنشو با این حرف بیهوده خراب نکنه .. 

😏

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
دل من باید بشکنه که تا آخر عمرم باردار نمیشم

ان شالله که میشی، اگه یک درصدن نشی چرا مثل دوست من نی نی نمیارین، آنقدر الان حال دلشون خوب شده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

مثلا اگه بدونن میخوان چیکار کنن قراره بهتون کمک کنن یا هدایای خاصی بخرن؟ 

اگه ندونن چه اتفاقی میفته

عزیزم این یه حقیقته خیلی تلخه که زندگی ما فقط برای خودمون جالبه و برای دیگران هیچ اهمیتی نداره چیکار می‌کنیم و چی میشه 

مهم خودت و شوهرت هستی که باید دنیای زیبایی برای کودکتون بسازین و ذوق کنین 

شوهرت خودش خوشحاله؟؟ اگه اره ک بیخیال خانوادش 

اره خیلی بعد شش سال باردار شدم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ب ظاهرقضیه توجه نکن باطن قضیه اینه ک نوه پسری خیلی عزیزتره مرد جماعتم ب قضیه ها سطحیو کلی نگاه میکنن ریز بین نیستن بهشون بگو خوشحال میشن مطمعنم مادرشوهرپدرشوهرت خیلی خوشحال میشن حتی اگ بزبون نیارن