2777
2789
ان شالله که میشی، اگه یک درصدن نشی چرا مثل دوست من نی نی نمیارین، آنقدر الان حال دلشون خوب شده

همسرم راضی نیست

یعنی اصلا بچه نمیخواد

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل من باید بشکنه که تا آخر عمرم باردار نمیشم

باردار میشی درمان کن من بعد ۶ سال با چقد بدبختی خدا بهم داد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ب ظاهرقضیه توجه نکن باطن قضیه اینه ک نوه پسری خیلی عزیزتره مرد جماعتم ب قضیه ها سطحیو کلی نگاه میکنن ...

اره من خودمم همین حسو دارم اما همسرم از خانواده ش دلسرد شده چون واقعا در حقش خوبی نکردن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

باردار میشی درمان کن من بعد ۶ سال با چقد بدبختی خدا بهم داد

خدا سالم بده بغلت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
چه حرفایی...تاوقتی ذهنیت شوهر خودت اینطورع وای به حال خانوادش

خانواده ش خیلی کوتاهی کردن در حقش خیلی

لطفا پیش داوری نکنید این عقیده شماست تا عکس العمل اونا رو نبینید قضاوت نکنید نوه دار شدن در حالت ...

امیدوارم❤️بنظر خودمم خوشحال میشن

بازم همسرت چه فهمیده بوده بهتون گفته، خانواده همسر منم ذوق نداشتن اصلا، برعکس حس میکنم ناراحتم شدن، ...

همسر منم به همین دلیل بهم گفت منو میشناسه چقدر ذوق دارم مثلا من با کیک برم خونشون اونا سرد برخورد کنن نخواست من یدفعه از عکس العمل اونا شوک بشم