2777
2789
عنوان

غدد لنفاوی گردن 😭هر کی اطلاعات داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 31454 بازدید | 77 پست
منم چند سال پیش دخترم غدد لنفاوی گردن البته نزدیک به صورتش بزرگ شده بود چند دکتر دیدن سونو دادیم تای ...

برا منم با کشیدن یه دندون اینطور شد ولی دکتر گفت چرا پس اون طرفت متورم شده اگه برا دندون بود همون طرف دندون متورم میشد

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
من همین دیروز پسرم رو بردم متخصص خون ۳ ماه گردنش همینطور ه ..سونو هم دادم برای بار دوم ..دکتر خون هم ...

خدا روشکر برا پسرتون چیزی نیست 

من دلیلش معلوم نیست و این نگرانم کرده

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم یه دونه دارم چندسال پیش پیگیری کردم انتی وازیترو مایسین هم خوردم تغییر نکرده ولش کردم

برا من متعدده و دو تا بزرگ در دو طرف گردن دارم

هماتولوژی نرفتم انکولوژی رفتم ،عفونی رفتم غدد رفتم متخصص داخلی رفتم گوش و حلق بینی رفتم آزمایشم تا د ...

هماتولوژی انکولوژی یکین. خب من پیشنهادم اینه که برای اینکه خیالت راحت بشه یک بار دیگه به یه داخلی درست حسابی یا یه انکولوژی دیگه مراجعه کنی و اعتماد کنی ایندفعه. اگه تهرانی برو شهدای تجریش دکتر نکوقدم واقعاااا فوق العادست (داخلیه) 

آزمایش بیشتر منظورم گلبول های سفیدت بود. که آیا طبیعی بودن یا نه. و شمار پلاکت هات چطور بوده. 

هماتولوژی انکولوژی یکین. خب من پیشنهادم اینه که برای اینکه خیالت راحت بشه یک بار دیگه به یه داخلی در ...

دکتر خودم دکتر فرید فر عالیه متخصص انکولوژیه، در دو باری که آزمایش کلی دادم پلاکتم نرمال بود و گلبول سفیدم هم همینطور فقط هموگلبینم ۹.۸ بود که با یه نسخه فریجکت و قرص آهن اومد ۱۳ ،،ولی من آزمایش زیاد دادم انواع ویروس ها ایدز و ال در اچ حتی همین بیماری بوسه که تو بدن من غیر فعال بود

زینک اکساید میزنی زیر بغلت

نه زیر بغلم مشکل نداره خداروشکر فقط گردنمه

منم دو سال درگیر تورم غدد لنفاوی گردنم بودم همش دکتر آزمایش سونو چقدر روزهای سختی بود نترس برای من از سال ۹۸ تا الان متورم هست شاید از قبل هم بوده من ندیده بودم فقط میگم نترس وسواس فکری گرفتی به حرف دکتر اعتماد کن خودتو اسیر دکتر و سونو نکن هیچی نیست آزمایش خون هم که دادی سونو هم گفته ری اکتیو برو زندگیتو بکن هیچی نیست

وقتی دکتر گفته یعنی هیچی نیس  وسواس فکری خودش پدر آدم رو در میاره

آخ گفتی درد بی درمونه این وسواس فکری 

منم دو سال درگیر تورم غدد لنفاوی گردنم بودم همش دکتر آزمایش سونو چقدر روزهای سختی بود نترس برای من ا ...

منم میخواستم بی خیال بشم ولی یهو یه روز کنار زبونم سوزش پیدا کرد دیدم متورم شده انتهاش رفتم دکتر گفت غدد لنفاوی زبونت متورمه ،،،اینو کجای دلم بزارم

نمیزنی؟چون زینک غدد رو متورم میکنه

نه گلم نمیزنم