2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو‌ گفتم اخلاقش هم خوبه

خودت چند سالته؟

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

خو‌ گفتم اخلاقش هم خوبه

آخه دوره ها باهم فرق میکنه اذیت میشین

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

الان دیگه عادی شده مثل گلزار فقط باید اخلاقیات و روحیات بهم بیاد

گلزارو که چند تا دختر بچه دبیرستانی عاشقش بودن بقیه رم خودش پول میداد میگفت بیاین جلو دوربین ازم خواستگاری کنین نمونش اون دختره با مادرش

تازه رفتم تو ۱۹ولی دوربریام کوچیکتر از منن ازدواج کردن

از نظر عقاید و خیلی چیزای دیگه به مشکل برمیخورید

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

آره درسته نمیدونم گیجم همه میگن باهاش ازدواج کن وضعش توپه

سرنوشت خودته....خوب فکر کن. اونایی که الان میگن خوبه اگه فردا مشکلی پیدا کنی خودشونو میکشن کنار. پس فقط خودتی و خودت. من بودم قطعا رد میکردم. خود دانی

تازه رفتم تو ۱۹ولی دوربریام کوچیکتر از منن ازدواج کردن

۳۷ سالشه پسره؟ دهه شصتیه دهه هشتادی میخواد بگیره چرا این پسرای دهه شصتی اینقدر هول و ندید بدیدن پیرمرد فیلش یاد هندستون کرده دم پیری معرکه گیری

سرنوشت خودته....خوب فکر کن. اونایی که الان میگن خوبه اگه فردا مشکلی پیدا کنی خودشونو میکشن کنار. پس ...

خب خواستگار زیاد دارم ولی یا از خانواده م راهشون دوره یا وضعشون خوب نیس یا اینطوری اختلاف سنی زیاد دارن باهام