2777
2789
عنوان

کتاب زندگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینکه حاضرید آنجاهایی که خودتون کار خطایی کردید یا بدجنسی کردید و....اونا روهم بنویسید ؟؟؟؟

گذشته فریبم داد حال عذابم میدهد ازآینده وحشت دارم ...اما به خدا امید دارم 💚

بالاخره همیشه که معصوم و پاک نبودیم ...چون من خودم تمام جزییاتش رو نوشتم تمام بدی هایی که دیدم یا کردم و....🥴

نه چون شرم زده میشم از یه سریاشون

منم خودم تواینش شک داشتم اما اگر اسمی ازخودم نیارم انگار دارم زندگی شخص دیگه ای رو می نویسم تمام اسامی مستعار باشه بنظرم اونموقع میشه همه رو نوشت😊

یه جا خوندم اگه قرار باشه زندگینامه ات روی سنگ قبرت نوشته بشه چجوری زندگی میکنی ....شرمسار میشی یانه؟؟😐

من می‌خوام اینکارو بکنم رمان نویس از کجا پیدا کنم

خودم تو اینستا پیدا کردم 

و خیلی هاشون قبول نمی کردند داستان من رو بنویسند می گفتند چرا خودت نمی نویسی

اما خب ممکن هست برخی شون هم به دلخواه خودشون به داستان شما شاخ و برگ بدند تا براشون مخاطب جذب کنه و به اسم خودشون هم چاپ میشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈