2777
2789

دخترم چهارسال و نیمه.... برای جمع کردن اسباب بازیاش اصصصلا همکاری نمیکنه.  همیشه بهش میگم جمع کن کلی بهونه میاره و آخرم خودم باید جمع کنم! میخواستم ببینم زوده برا مسئولیت داشتن یا نه؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..
خیر از الان باید یاد بگیره من دخترم کمک میکنه بهم تو همه چیز ۵ سالشه الان دو تایی حال نداریم خونه مث ...

از کی کمک میکنه؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم..موجیم که آسودگی ما عدم ماست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب اینطوری بگی که جمع نمیکنه بشین کنارش بگو مامان جون بیا جمع کنیم بعد اینکه همکاری کرد تشویقش کن بزار کاملا متوجه بشه اگه تمیز کنه مورد تحسین قرار میگیره بعد یه مدت دیگه بگو من تا فلان کارو انجام میدم شماهم اتاقتو مرتب کن..

اوایل که شوهرم طرفداری میکرد تا ۲ سالگی هیچی

اما بعد از یه قهر و دعوای اساسی کشید کنار ، الان دخترم میدونه اگه به حرفم گوش نده از چیزی محروم میشه ،حالا یا خوداکی یا تفریح یا .....

از کی کمک میکنه؟

۴ سال و نیمی خودش ذوق داره مثلا میخام تخت مرتب کنم بهش بالشت میدم یا اینکه عروسکهاش و بهش میدم میگم ببر بذار تو اتاق یا سفره پهن کرده میگم ببر بده بابا یا از بابا بگیر بیار بده من 

منم پسرم 5 سالشه از 3 سال و نیم اسباب بازی هاش با خودشه گاهی ام خونه رو جارو میکنه برام

برای سفره انداختم هم همیشه بلند میگم کسی هست کمک کنه.؟ 

اونم یکی در میون میاد کمک😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

پسرم ۳سالشه اسباب بازیاشو خودش جمع مییکنه ۲سالش که بود وسیله هاشو میدادم دستش بزاره سره جاش، واسه سفره گذاشتنم وسیله هایی که میتونه ببره بیاره رو میدم دستش ببره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...