2777
2789
عنوان

کسایی ک کنکور دادن بیایید

57 بازدید | 3 پست

من سال دیگه میخوام کنکور بدم(بزرگسالم)  دفعه اولمه

هیییچی از کنکور و اینا نمیدونم 

این تراز و ۴۰ درصد زیست و اینا چی چیه چجوریاس 

رشتم تجربیه میخوام برم مامایی

برام توضیح بدین و نصیحتی دارین بگین ممنون میشم 

چون سهم معدل سال آخر از کنکور 50 درصده، شما اگه نمراتت بالای 19 نباشه باید ترمیم نمره انجام بدی، یعنی کتابای نظام جدید رو میخونی امتحان نهایی میدی، حق ترمیم هم فقط یک باره، متأسفانه این مصوبه خیلی ظالمانه اس با اینکار میخوان پشت کنکوریا رو حذف کنن، چون نمرات امتحان نهایی سالای مختلف تراز متفاوتی میدن نسبت به سختیشون، و سال 1402 بیشتر تراز نمرات رو داشته، کسایی که ترمیم میکنن با اینکه تو همون سال امتحان میدن با بقیه بچه ها و سختی امتحانات براشون یکیه، اما تراز نمره اشون رو میبرن تو سالی که دیپلم گرفته حساب میکنن، و هرچقد بچه ها از سال های قبلترو دورتر باشن چون اون موقع ها امتحانا راحت تر بوده تراز کمتری کسب میکنن و همین موجب میشه کلی رتبه بچه های سال های قبل بکشه پایین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و اینکه چون کنکور فقط از دروس تخصصی برگزار میشه  همین هم یک نوع ظلم دیگه اس، چون بچه های مدارس خاص مثل تیزهوشان و نمونه... و... معلمای خیلی خوبی دارنو تو زمینه دروس تخصصی باهاشون خوبو قوی کار میکنن، داوطلبای با امکانات کم و مناطق ضعیف عقب میوفتن ازشون