2777
2789
عنوان

شما تو مواقعی که میرید بیرون با فامیل و دوست برای خوردن غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست

من میرفتم خونه مادرشوهرم میدیدم غذاشون کمه و مهمون زیاد خودم کم میخوردم ک کم نیاد زشت باشه اما دیدم اخرش هی میگفتن ن ب اندازه غذا اومد یا زباد اومد

منم از سری های بعد ب اندازه ای میخوردم ک سیر بشم برامم مهم نبود غذاشون کم بیاد یا ن

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
اخلاق تونو عوض کنین خیلی بده اینطوری منکه یکی بهم زیاد تعارف کنه دیگهروم نمیشه چیزی بخورم چون انگا ...

وای دقیقا منم همین اخلاقو دارم

متنفرم از تارف

ولی تو‌ اون جمع فقط من این شکلی ام

حالم بد میشه بس که الکی بهم تارف میکنن

نمیدونن چقدر شلوغ میکنن واسه یه لقمه غذا، ادم روانی میشه اون وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا تعارف آخه...من وقتی میزبانم کل میز رو آماده میکنم با غذاها و تمام مخلفات وقتی می‌خواهیم غذا رو شروع کنیم به مهمونام میگم عزیزان خونه خودتونه اصلا قابل تعارف نیست تعارف نمیکنم راحت باشید بفرمایید ودیگه تمام ...اتفاقا همه میگن خونه تو خیلی راحتیم و واقعا هم راحتن ..تعارف بیش از اندازه مهمون رو هم معذب میکنه

من میرفتم خونه مادرشوهرم میدیدم غذاشون کمه و مهمون زیاد خودم کم میخوردم ک کم نیاد زشت باشه اما دیدم ...

افرین دقیقا.

هیچکسم نمیفهمه تو هیچی نخوردی

اگرم حرفی بزنی انگار شکمویی یا زشت میشه ولی هربار بقیه مثل چی میخورن و نگاه نمیکنن به بقیه هم میرسه یا نه عیب نداره

من میرفتم خونه مادرشوهرم میدیدم غذاشون کمه و مهمون زیاد خودم کم میخوردم ک کم نیاد زشت باشه اما دیدم ...

وای منم بخدا یه دیس برنج برا 14 نفر من دو قاشق میخوردم تازه میگفتم کم نیست بدشون میومد الان قشنگ میکشم میخورم والا 

وا چرا تعارف آخه...من وقتی میزبانم کل میز رو آماده میکنم با غذاها و تمام مخلفات وقتی می‌خواهیم غذا ر ...

خب منم خودم باشم همین کار و میکنم

ولی وقتی غذا کباب باشه حتی ما میزبانم نباشیم همسرم به زوووور میچپونه به بقیه، انگار نه انگار خودمونم ادمیم

خب منم خودم باشم همین کار و میکنم ولی وقتی غذا کباب باشه حتی ما میزبانم نباشیم همسرم به زوووور میچپ ...

یبار کاری کن غذا به خودش نرسه گشنه بمونه عادتشو ترک میکنه

نه من همسرم چون میدونه من عااااشق جوجه و اینام هر وقت بریم پیک نیک یا مسافرتی چیزی اول سهم منو میزار ...

خب بعد اینکه خودش نخوره منو‌عذاب میده و غذا بهم نمیچسبه

یبار کاری کن غذا به خودش نرسه گشنه بمونه عادتشو ترک میکنه

خب اصلااااااا براش مهم‌نیست

کلا شخصیت فدا کاری داره و دوست داره بقیه سر سوزن اذیت نشن ولی خودش مهم نیست

وای منم بخدا یه دیس برنج برا 14 نفر من دو قاشق میخوردم تازه میگفتم کم نیست بدشون میومد الان قشنگ میک ...

تازه بمن میگفتن چرا نمیخوری رژیمی؟حالا من تو عمرت رژیم نگرفتم اخه لامذهب خودت غذا کم درست کردی

تیکر تولد دو سالگی کنجد جونم❤🧡
خب اصلااااااا براش مهم‌نیست کلا شخصیت فدا کاری داره و دوست داره بقیه سر سوزن اذیت نشن ولی خودش مهم ...

خوب از خودش مایه بزاره نه از شما. موقع خوردن غذا پیشش نشین