2777
2789
عنوان

شما تو مواقعی که میرید بیرون با فامیل و دوست برای خوردن غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست
حرص میزنن باقیشو دست خورده میکنن باید بریزیم دور😢 وگرنه همیشه غذاهامون خیلی خیلی زیاده و زیاد میاد ...

مقصر همسر شماست

، هر سفارشی که دادین شما بگین یه پرس فلان غذا برای من 

ماک بیرون میریم سفارشامونو به خانواده واگذار میکنیم.مثلا من با خانوادم کنار هم میشینیم هر غذاییدوست داریم از منو انتخاب میکنیم و خانواده ی دیگه ای همراهمونه به همین صورت، حالا اگر غذاها متفاوت بود یه تعارف می کنیم اونم از چوشه اش به تیکه شاید بگیره ،مثلا خودم یا خانوادم از غذای دیگری بگیره من حتما بزورم شده از غذای خودم تو ظرف اونا میزارم

اخه اون اکیپ کلا تارفی اند و خودشونم میگن خیلی مسخرست

سعی کنید حتی اگر غذا هم بهتون نرسید رفتارتون مناسب باشه خیلی، و اینکه از این بلعد سعی کنید از این گروه فاصله بگیرید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر همسر شماست ، هر سفارشی که دادین شما بگین یه پرس فلان غذا برای من  ماک بیرون میریم سفارشا ...

بله دیگه از تارفی بودن  زیادشه. حتما از غذامون کلی باید به بقیه تارف کنه و من با عذاب وجدان غذای خودمو میخورم، تازه گاهی از سهمم هم کمتر میخورم و سیر نمیشم😔

سعی کنید حتی اگر غذا هم بهتون نرسید رفتارتون مناسب باشه خیلی، و اینکه از این بلعد سعی کنید از این گر ...

😢 اتفاقا خیلی سعی کردم همینکارو کنم

مثلا کلییییی هزینه میکنیم سوسیس کالباس درجه یک میخریم میبریم خونشون

بعد ما مثلا لای ساندویچمون یه برگ نازک بیشتر نمیذاریم

ولی اینا کلییییی خالی خالی میخورن اصلا مراعات نمیکنن سر سفره کم نشه

بعد لای ساندویچشون یه عالمهههه میذارن ساندویچشون بسته نمیشه بعد بازم میگن کمه.

اصلا کنارشون غذا خوردن به ادم نمیچسبه

فقط وقتایی که هرکی سر غذای خودشه و تارف نمیکنیم خوبه.

بقیه اوقات 😩😩