2777
2789

منو داداشم ۱۳ سال فاصله سنی داریم

تازه ۸ سالش شده

خیلییییی باهم اوکییم

داداشم البته رو مخ هست خیلیم رو مخه بیش فعاله اذیت میکنه 

اما اصلا دلم نمیاد چیزی بهش بگم کلا خیلی دوسش دارم

با اینکه تک فرزندی برام خیلی بهتر بود و هست اما داداشمو عاشقشم کلا :)🥺

شما فاصله سنیاتون چقدره؟ و رابطتون چطوره؟

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بد.

افتضاااااااااح.

من ۱۸ داداشم ۶.

یعنی رو مخهههههههه هااااا.

دلم میخواد بزنم لهش‌ کنم فقط.

ولی خب برعکس اون همش چسبیده به من کنده نمیشه.

فقط ما اینجوریم؟

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس مادرانه بهش دارم😂

کلا چهارتا بچه بودیم 

من و داداشم دوقلو(که دیگه داداشم پیشمون نیست)

یه داداش ۳سال بزرگ تر دارم 

یدونه هم کوچولو خانواده ۱۱ سال کوچک تر هست از من 

ما خیلی اوکی هستیم با هم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من اکثرا دیدم فاصله سنی های یک سال خیلییییی باهم دعوا دارن کل کل میکنن

اصلااااا من با یکی از برادرام یک سال فاصله سنیمونه اوکی بودیم‌. دعوا میکردیم ولی جفتمون بچه بودیم هم زود اشتی میکردیم هم سرمون تو کار خودمون بود خیلی وقتا همسن بودیم بازی میکردیم... 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

من تفاوت سنی زیاد رو اصلاااا نمی‌پسندم

تفاوت سنی نهایتش 1/2سال 

تفاوت سنی باید کم باشه هردو تو ی حال و هوا باشن،همدم هم بشن، باهم بازی کنن،بزرگ شن 

اگه تفاوت سنی زیاد باشه هر کدوم تو ی حال و هوای دیگست 

یکی وقت بازی کردنشه اون یکی از وقت بازی کردنش گذشته 

من خودم چون تفاوت سنیم با خواهرم زیاده دارم میگم 

زمانی ک من نیاز به همبازی داشتم کسی نبود بعدشم ک بزرگ شدم و رفتم مدرسه بعدش ب دنیا اومد اون همبازی میخواست درحالیکه من درس داشتم

درکل بنظرم اگه تفاوت سنی کم باشه خیلی بهتره

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
منو خواهرم هفت سال فاصله داریم و من بزرگم  راستش ترجیح میدادم فاصله سنی اش کم باشه من خیلی جاه ...

دقیقاااا👌🏻

عمیقاً میفهمم حرفتو❤️🥺

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
من اکثرا دیدم فاصله سنی های یک سال خیلییییی باهم دعوا دارن کل کل میکنن

خودت خواهر برادر نداری؟

من میگم‌کوچیک ترم بود بود

اصلا دلم نمیخواد بزرگ شه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بد. افتضاااااااااح. من ۱۸ داداشم ۶. یعنی رو مخهههههههه هااااا. دلم میخواد بزنم لهش‌ کنم فقط. ول ...

آره من واقعا عاشقشم

حس مادرانه بهش دارم😂 کلا چهارتا بچه بودیم  من و داداشم دوقلو(که دیگه داداشم پیشمون نیست) یه ...

اهوم منم کلانم مامان نداشته بچه

همه کاراش با منه شبا کنارم میخوابه کیوتچه

ی وقت دعواش کنم همچین ناراحت میشه انگار زدمش

دلمم نمیاد خودم بچرو ک نباید دعوا کرد همش‌‌...

من با برادرم۱۲سال به نظرم خوبه😁البته من کوچکترم

تو خب کوچیکتری

داداش کوچیکترا اصلا خیلی خوبن کیوووووت و بانمک 

انگار بچه خودته