2777
2789
عنوان

ب نظرتون فاصلع سنی زیاد با خواهر برادر خوبه یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 29 پست
خودم مادر بشم نمیخوام فاصله سنی بچه هام زیاد باشه ۴،۵ سال خوبه

من ک دوست ندارن اصلا بچه دار بشم اما بشمم فاصله سنی بین ۲ سال ب نظرم خوبه تا مثلا ۳ سال

اما بازم بیارم ی دونه میارم‌ دو تا نمیارم هیچوقت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
من تفاوت سنی زیاد رو اصلاااا نمی‌پسندم تفاوت سنی نهایتش 1/2سال  تفاوت سنی باید کم باشه هردو ت ...

یعنی رابطتون خوب نبود؟

منم تجربش کردم داداشم الان بازی میخواد من خیلی وقتا حوصله ندارم اما باهاش بازی میکنم چون بچس گناه داره...

از سرکار میام خسته و کوفته میگه بیا بازی من حوصلم سر رفته دیگ دلم نمیاد دل بچرو بشکونم

من راضیم واقعا و اینکه خودم بزرگه ام سعی میکنم تاجایی ک میشه کمبودای کوچیکه رو برطرف کنم اگه من ی چیز بدی رو تجربه کردم ی اشتباهی رو مامانم بابام ب من‌ گفتن ب داداشم‌ نگن

کلا حس خوبی دارم نسبت بهش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو خواهرم هفت سال فاصله داریم و من بزرگم  راستش ترجیح میدادم فاصله سنی اش کم باشه من خیلی جاه ...

خب اون برا این نبوده ک تورو از تنهایی در بیاره

ربط خیلی زیادی نداره 

من تفاوت سنی زیاد رو اصلاااا نمی‌پسندم تفاوت سنی نهایتش 1/2سال  تفاوت سنی باید کم باشه هردو ت ...

تک فرزندی از همشون بهتره خیلی دوست دارم

ولی اگه قراره کسی باشه ترجیح میدم فاصله سنیمون همون یک سال باشه الان با داداشم واقعا خوبیم ولی با اونیکی داداش کوچیکم افتضاحیم. 

دقیقا همینی که تعریف میکنی من تو فاز درس بودم میومد وسط درس من یا الان میاد وسط کارام اجیییی بیا بازی.😒

بعد اتفاقیم بیوفته دعواش کنم بزنمش همه از من طلبکار میشن. 

کلا تک فرزندی بهتر از همس. اشتباه محضه فاصله سنی زیاد‌.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
تک فرزندی از همشون بهتره خیلی دوست دارم ولی اگه قراره کسی باشه ترجیح میدم فاصله سنیمون همون یک سال ...

اره دقیقا

چون ما بزرگتریم و فاصله سنیمون زیاده همه ازمون توقع دارن همیشه کوتاه بیایم و حواسمون به همه چی باشه 

منم با خواهرم بد نیستم اما خب اونطور که بگم مونس و غمخوارمه نه چون فاز هامون فرق داره مثلا من گنکوری بودم خواهرم عمو پورنگ نگاه میکرد 😶😂

تجربه ایه برا بعدنا که خودمون بخایم بچه دار بشیم فاصله سنی بین بچها رو کم کنیم😁

تک فرزندی رو من خیلی نمیپسندم چون خیلی تنها هستن و لوس بار میان چون فقط خودشونن و همه توجه پدرمادر فقط معطوف یه نفر و همین وابستگی زیاد از حد میاره بین فرزند و والدین 

اره دقیقا چون ما بزرگتریم و فاصله سنیمون زیاده همه ازمون توقع دارن همیشه کوتاه بیایم و حواسمون به ه ...

نه اصلا. تک فرزندی نه لوس میکنه نه مشکلی داره واقعا.

تبلیغای فرزنداوری کلا همه‌جارو پر کردن از اینکه تک فرزندی بده، و خب خیلیام باورشون میشه ولی اینطوری نی.

مهم‌ کیفیته نه ‌کمیت‌...

تبلیغ فرزنداوری برعکسه میگه مهم کمیته کیفیت مهم نی.

حالا منم کلا الان مدرسم ‌تموم شده میخوام برم سرکار.

رابطه ماام خیلی خوبه من عااشقشم واقعا خیلی براش وقت میزارم خیلی بازی میکنیم خیلییی کلا پیش منه.

درسم که داشتم بازم خیلی رو مخ بودا یه وقتا میخواستم بکشمش ولی بازم وقت زیاد میزاشتم براش.

ولی خب اینجوری جفتمونم اذیت میشیم.

هم من واقعا الان تو مودی نیستم‌که بچه دور و برم باشه و اصلا از بچه خوشم نمیاد، هم داداشم کوچولوعه دلش بازی میخواد و حتما از خواهرش توقع داره که باهاش بازی کنه. 

و بچه های کوچیک خیلی اذیت میشن خب اگه دعوا کنیم یا یه چیزی بگیم بهشون.

و از اونورم ما اذیت میشیم‌.😑

کلا فاصله سنی زیاد خیلی چرته خیلی.

من ۱۵ سال از داداشم بزرگ ترم،،به نظرم خوب نیست،،نقش مادر و فرزندی گرفتیم،،الان ۱۱_۱۲ سالشه بازم حس می کنم باید حواسم بهش باشه،،وظیفمه بعضی کاراشو انجام بدم ولی می گم بزرگ شه باز برام خوبه،،بودنش برام ارزش داره هر چی باشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
یعنی رابطتون خوب نبود؟ منم تجربش کردم داداشم الان بازی میخواد من خیلی وقتا حوصله ندارم اما باهاش با ...

نه اصلا منظورم این نیست ک رابطمون خوب نبود

من خودم عاشق بچه ام و خیلی خوب با بچه ها ارتباط میگیرم از زاویه ی دیگه ای دارم میگم

مثلا آدم انتظار داره یه وقتایی ک هیچکس تو خونه درکت نمیکنه خواهرت درکت کنه

دوتایی پچ‌پچ‌ کردن،حرفای یواشکی زدن،شیطنت کردن،باهم درس خوندن،بیرون رفتن،پشت هم دراومدن ، هوای همو داشتن و... خیلی قشنگه

ولی وقتی تفاوت سنی زیاده خب اون بچست و قطعا نه تو میتونی چیزی بهش بگی نه اون می‌تونه ک درکت کنه

تو تفاوت سنی زیاد،اسمش رابطه ی خواهر برادری ایناعه وگرنه رابطه ی مادر فرزندی محسوب میشه🤣🤦🏻‍♀️

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
من ۱۵ سال از داداشم بزرگ ترم،،به نظرم خوب نیست،،نقش مادر و فرزندی گرفتیم،،الان ۱۱_۱۲ سالشه بازم حس م ...

نمیدونم اما من کلا حس میکنم اگه بزرگتر بود این حسو بهش نداشتم، انقدری ک الان عاشقشم عاشقش نبودم...

نه اصلا منظورم این نیست ک رابطمون خوب نبود من خودم عاشق بچه ام و خیلی خوب با بچه ها ارتباط میگیرم ا ...

درستش اینه ک خواهر یا برادرت ب عنوان دوستت نیاد برات،

دوست جای خودشو داره...

این ارتباط اجتماعی تک فرزندارم قوی تر ‌میکنه

نمیدونم اما من کلا حس میکنم اگه بزرگتر بود این حسو بهش نداشتم، انقدری ک الان عاشقشم عاشقش نبودم...

منم همین فکر رو دارم ولی انقدر اختلاف سنی هم بین بچه ها قبول ندارم،،دوست دارم همون کوچیک تر از خودم بودم ولی نه ۱۵ سال مثلاً ۵_۶ سال.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم همین فکر رو دارم ولی انقدر اختلاف سنی هم بین بچه ها قبول ندارم،،دوست دارم همون کوچیک تر از خودم ...

خب من کلا حس مادرانه دارم و ب نظرم برا ما دو تا همین بسه..‌

تک فرزندی از همشون بهتره خیلی دوست دارم ولی اگه قراره کسی باشه ترجیح میدم فاصله سنیمون همون یک سال ...

دقیقا👍🏻

تفاوت سنی زیاد اصلا به درد نمیخوره

آدم همدم میخواد‌،خواهر/برادری میخواد ک همسنش‌ باشه بتونه حرفشو بفهمه،درکش کنه

نه اینکه عین یه مادر باشی براش

بنظرم این واقعااا ظلمه در حق هر دوتا بچه🥺♥️

مادر من بااینکه خودش با خواهراش تفاوت سنیشون ۱ ساله و رابطشون خیلی خوبه نمیدونم چرا فک میکرده‌تفاوت سنی زیاد بین بچه ها خوبه🤦🏻‍♀️ک بعدا با دیدن ما فهمید ک اشتباه می‌کرده و به همه تفاوت سنی ۱/۲سال رو توصیه می‌کنه🤣🤦🏻‍♀️

زمانی پشیمون شده ک پشیمونی هیچ سودی نداره🥴

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
درستش اینه ک خواهر یا برادرت ب عنوان دوستت نیاد برات، دوست جای خودشو داره... این ارتباط اجتماعی تک ...

با احترام فراوان کاملا مخالفم باهات خواهر🤣🤦🏻‍♀️❤️🫂

دقیقا👍🏻 تفاوت سنی زیاد اصلا به درد نمیخوره آدم همدم میخواد‌،خواهر/برادری میخواد ک همسنش‌ باشه بت ...

من واسه اون نمیگم من اصلا خواهر یا برادرمو همبازی نمیبینم‌. داداشی دارم که یک سال تفاوت سنی داریم اینجوری نی.