2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ات کدومه؟کاملا فرق میکنه رشته ها،اونطوری بخوای حساب کنی فرهنگیان

به همشون ی جورایی علاقه دارم

فقط میخام بدونم اگه فرهنگیان بخونم برای ارشد میتونم هماتولوژی بخونم یا ن

هیچی
هست ،اگه کسی کارشناسی زیست یا رشته های مرتبط رو داشته باشی برای ارشد میتونه هماتو رو کنکور بده االان ...

لیسانسشو دانشگاه رجایی که برای معلمهاس خونده بود. ارشد مدیریت برای ی دانشگاه دیگه 

عزیزم بستگی به الویت هات و روحیاتت داره اگر بری فرهنگیان خب از نظر شغلی تضمینی تر و شیفت شب و...نداری صبح هامیری مدرسه تابستوناهم حقوق داری ولی علاقه به تدریس و حوصله دانش اموز باید داشته باشی 

مامایی هم سختی های خودش داره و قشنگی های خودش ولی نسبت ب پرستاری شاید کارایده ال پیدا کردن براش مشکلترباشه ک البته بنظرمن کسایی ک خلاقیت دارن توکارمامایی و صبروحوله بیشتر نسبت ب بقیه ماماها موفق تر میتونن بشن ولی علاقه وحوصله میطلبه 

من خودم تو گرایش های پیراپزشکی مامایی برام مثلا جذاب تر تاپرستاری بااینک کار رستار تضمین شده تر

عزیزم بستگی به الویت هات و روحیاتت داره اگر بری فرهنگیان خب از نظر شغلی تضمینی تر و شیفت شب و...ندار ...

خیلی ممنون بابت راهنمایتون✨💞فقط بنظرتون من اگه اموزش زیست شناسی فرهنگیان بخونم میتونم برای ارشد هماتولوژی بخونم؟

هیچی
ببین فرهنگیان خوندی بعدش ارشد هر چی میتونی بخونی ولی یه سری رشته های خاص مرتبط ، آموزش و پرورش افزای ...

اگه فرهنگیان اموزش زیست بخونم بنظرتون ارشد میتونم هماتولوژی بخونم؟

هیچی
اگه فرهنگیان اموزش زیست بخونم بنظرتون ارشد میتونم هماتولوژی بخونم؟

از نظر آموزش و پرورش مشکلی نداره البته شاید افزایش حقوق بابت مدرک ارشد نداشته باشی باید تو لیست رشته های آموزش و پرورش ببینی افزایش حقوق داره یا نه، از نظر آموزش عالی نمیدونم، از مشاور تحصیلی بپرس

از نظر آموزش و پرورش مشکلی نداره البته شاید افزایش حقوق بابت مدرک ارشد نداشته باشی باید تو لیست رشته ...

اگر چه در هر صورت آموزش و پرورش واسه ادامه تحصیل به هیچ کدوم از کارمندان تسهیلات نمیده و همکاری نمیکنه که راحت تر مدرک بگیرن 

اگر چه در هر صورت آموزش و پرورش واسه ادامه تحصیل به هیچ کدوم از کارمندان تسهیلات نمیده و همکاری نمیک ...

خودشون باید یه کاری بکنن، مثلا من ارشد گرفتم واسه شرکت تو کلاس مشکل داشتم، باید با اساتید صحبت میکردم، مرخصی وجود نداشت

خیلی ممنون بابت راهنمایتون✨💞فقط بنظرتون من اگه اموزش زیست شناسی فرهنگیان بخونم میتونم برای ارشد هما ...

طبق دفترچه این رشته ها مجازن - برای خون شناسی یا همون هماتولوژی -کارشناسی  علوم آزمای شگاهی؛ ایمنی شنا سی؛ زی ست شنا سی)کلیه گرایشدها غیر از علوم گیاهی(؛ ویروس شدناسدی؛ میكروبشدددناسدددی پزشدددكی؛ بیوشدیمی؛ ژنتیك؛ زیسدددت پزشددكی)Biomedical Science( چون کیس کزدم غلط املایی داره