2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آزمون استخدامی شرکت کردم، معلمای ورودی امسال هنوز حقوق نگرفتن که بدونم حقوقشون چقدره ولی من پارسا ...

خیلی ممنون عزیزم💞ی سوال دیگم دارم من زاهدانم ،میخوام دانشگاه ی شهر دیگه بیفتم چیکار کنم باید ب چ چیزایی بستگی داره

هیچی

من اصلا بین پیراپزشکی و فرهنگیان 

فرهنگیان انتخاب نمیکنم

اما مامایی بازار کارش اشباع شده 

پس فرهنگیان

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

علاقه ات چیه؟

به قول مهران مدیری هر وقت خواستی راجع به کسی قضاوتی کنی دوتا سوال از خودت بپرس:کجای زندگیمه؟کجای زندگیشم؟...یه کراش دارم که نمیتونم مخشو بزنم و تو اینجا خیلی راجع بهش حرف میزنم😂انقدر میگم میگم تا بیاد به غلامی دم خونمون😎(خب تو پرانتز باید بگم که زهی خیال باطل،فهمیدم رل داره،لیاقت محبت و عشق خالص منو نداشت     )(یه پرانتز دیگه باز میکنم و باید بگم کات کرده💃) به معجزه معتقدم😍🌱 یه خردادی مودی  سعی میکنم در لحظه زندگی کنم🧘🏻‍♀️ چون زندگی واقعا مسیره و مقصد مشخصی نداره💃اگه بگی خرکی ترین اشتباه زندگیم چی بوده؟ میگم انتخاب تجربی تو دبیرستان🤨 به خاطر همین پرونده ی کنکور تجربی و بعد دو کنکور میبندم و میرم سراغ بیدار کردن کودک درونم و برنامه هایی که تو کودکی واسه آیندم داشتم👩🏻‍🎓🌱📷📚🎼❤️
گلم من مامایی خواندم فرهنگیان هوشبری پرستاری و... رومجاز شدم امارفتم مامایی بزرگترین اشتباه عمرم بود ...

چراپیج نمیزنین مشاوره اصلاح سبک و تعیین جنسیت و تنبلی تخمدان واینا میتونمین بدین مجازی هم . 

گلم من مامایی خواندم فرهنگیان هوشبری پرستاری و... رومجاز شدم امارفتم مامایی بزرگترین اشتباه عمرم بود ...

نظرتون راجبه پرستاری چیه؟ کارش خیلی سخته؟ اخه میگن الان بیشتر کارهارو بهیار و همراه انجام میدن