2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معلم هستم، شغلم رو خیلی دوست دارم خمبیش اینه چند ماه سرکار نمیری و حقوق می گیری  ولی اگر در ...

ببخشید ی معلم تازه کار چقدر درامد داره ؟؟فرقش با ی معلم داری سابقه کار چقدره؟

هیچی
ی سوال دارم ،من اگه اموزش زیستشناسی فرهنگیان بخونم ،برای ارشد میتونم هماتولوژی کنکور بدم؟؟؟؟

راجب گرایش های ارشد اطلاعات ندارم ولی اگه سرچ کنی همه ی اینا رو میتونی بفهمی 

گلم من مامایی خواندم فرهنگیان هوشبری پرستاری و... رومجاز شدم امارفتم مامایی بزرگترین اشتباه عمرم بود ...

اره دختر داییم منم مامایی خوند الان حرف شما رو میزنه ….بین پرستاری و فرهنگیان کدوم بهتره بنظرتون؟؟؟

هیچی
ببخشید ی معلم تازه کار چقدر درامد داره ؟؟فرقش با ی معلم داری سابقه کار چقدره؟

من آزمون استخدامی شرکت کردم، معلمای ورودی امسال هنوز حقوق نگرفتن که بدونم حقوقشون چقدره ولی من پارسال قبول شدم حکم ده تومن ولی بیمه ازش کم میشه، برای حقوق علاوه بر سابقه، پژوهش ورتبه و ... هم تاثیر داره، شاید دو تا معلم هم سابقه باشند یکی یازده میلیون بگیره یکی 14 میلیون

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اره دختر داییم منم مامایی خوند الان حرف شما رو میزنه ….بین پرستاری و فرهنگیان کدوم بهتره بنظرتون؟؟؟

شما خانوم هستی فرهنگیان بهتره پرستاری هم میبینی بیکارموندی یاشیفت شب داره حقوقش هم زیاد نیست فردا ان شا الله ازدواج می‌کنی بچه دارمیشی فرهنگیان آرامش داری عید خونه ای تابستون خونه ای سرد باشه خونه ای الان فقط باید از آینده شغلیت مطمئن باشی

مطمئنی عزیزم؟

مگه هماتولوژی از رشته های تجربی نیس؟ درسای مشترک داره با زیست؟

معلمی که کامپیوتر خونده بود ارشد مدیریت خوند

فقط حواست باشه رشته ها مشابه باشن که ارشد رو برات اعمال کنن 

مگه هماتولوژی از رشته های تجربی نیس؟ درسای مشترک داره با زیست؟ معلمی که کامپیوتر خونده بود ارشد مدی ...

هست ،اگه کسی کارشناسی زیست یا رشته های مرتبط رو داشته باشی برای ارشد میتونه هماتو رو کنکور بده االان من نمیدونم با فرهنگیان هم میشع یا ن

هیچی