2777
2789
عنوان

واقعا چرا مننننن😐

312 بازدید | 23 پست

چرا اینقد تنبلم برا لباس شستن

دو روزه لباسای کثیف رو گذاشتم حموم بشورم رغبت نمیکنم😭

لباسشویی دارم هااا ولی بعضی لباسای حساسو با دست میشورم .

کل خونه برق میزنه فقط برا لباس شستن اینجوریم

کسی هست مث من باشه برا انجام دادن یه کاری اینقد مردد باشه ؟؟؟

تولوخدا اگه هستین بیاین اعلام حضور کنین یکم دلم وا شه

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

گوشیتو ببر تو حموم آهنگ پلی کن قر بده بشور بره😁

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اینکه لباسا زیاد میشه رغبت نمیکنی 

یک روز درمیون بزن لباسشویی رو 

با دست و پا که نمیخای بیفتی به جون لباسا که اینقد تبنلی میکنی 

یه سبد بذار رخت چرکارو روزانه بنداز تو اون 

به دو روز نکشیده لباسشویی رو بزن 

بعدم که خودش کاری خشک کردنشو میکنه 

تو فقط باید پهنشون کنی رو رخت آویز یا بند رختی

منم اینجوریم انقد میمونن تا بو بگیرن  🐵🐵

😭😭😭 من بو نمیگره ولیخیعلللی رو مخمه

بعضی وقتا میخوام همه شونو پرت کنم تو سطل آشغال

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

منم گاهی وقتا لباسا رو هم میوفته حوصله ندارم بشورم    ولی همینکه شروع میکنم حوصله خودش میاد تازه کیف میکنم از تمیز شدنشون

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
گوشیتو ببر تو حموم آهنگ پلی کن قر بده بشور بره😁

کارساز نیست .اصلا نزدیک حموم نمیشم 😥

بده شوهرت بشوره

یکی دو بار شسته ولی اونم گناه داره برمیگرده خیلی خسته س.دیشب گفت خودم میشورم .آخر شب از بیرون اومدیم اینقد خسته بود به یه دیقه نکشید خوابش برد.

یا کم خونی یا کمبود ویتامین دی داری اینا درست بشه حوصلتم درست میشه

همه کاری انجام میدم ها حتی حاضرم مهمون بیاد ولی لباس نشورم.