2777
2789
عنوان

واقعا چرا مننننن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 23 پست
من لباس شستن سختم نیست فقط از پهن کردن و تا کردن لباس متنفرم

همه ش بدددده

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

واسه اینکه لباسا زیاد میشه رغبت نمیکنی  یک روز درمیون بزن لباسشویی رو  با دست و پا که نم ...

بعضی لباسا رو نمیندازم لباسشویی.لباسا حساسن

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شما تو یه کار مرددی من شخصا تو خیلی چیزا نمونه واسه بلاتکلیفی و تردیدم مثلابرای خرید چیزی کلیی ...

درد بدیه 

من بیشتر تو این زمینه اذیت ذهنی میشم.

دقیقاااااا مشاوره در حد ده جلسه هم رفتم انسان بدون ضعف پیدا نمیشه

صددر صد ...تاثیر داشت براتون؟تغییر کردین؟

صددر صد ...تاثیر داشت براتون؟تغییر کردین؟

تا حدودی

جاهایی که خیلی مهمه سعی میکنم سریع پیش برم

ولی مواقع معمولی مثل خرید لباس هنوزم اندر خم تصمیم گیریم

راه‌حل که واسه خودم ساختم اینه

اگه مهم نیست میزارم بعدا بهش فکر کنم تا اون لحظه اذیت نشم و یا اینکه تنها میرم خرید تا کسی که باهامه اذیت نشه

من لباسا رو که پهن میکنم رو رخت پهن کن پنج روز طول میکشه تا کنم و جمع کنم 

اخه بدم میاد از این کار خیلیییییی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
تا حدودی جاهایی که خیلی مهمه سعی میکنم سریع پیش برم  ولی مواقع معمولی مثل خرید لباس هنوزم اند ...

چه خوب راه حل جالبی بود.منم الان لباسارو شستم😅

من لباسا رو که پهن میکنم رو رخت پهن کن پنج روز طول میکشه تا کنم و جمع کنم  اخه بدم میاد از این ...

😄 همش به کنار اتو کردنش ...