2777
2789
عنوان

از این رفتار شوهرم خیلی ناراحت میشم

1002 بازدید | 19 پست

خانوما من از همون اول که داشتیم ازدواج میکردیم به همسرم گفتم اصلا بچه نمیخوام چندتا دلیلم براش داشتم اونم قبول کرد و مشکلی نبود بعد

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

ولی الان از یه موضوعی خیلی عصبی میشم شوهرم عاشق بچس یعنی هرجا میره بچه باشه دائم درحال بازی کردن و حرف زدن با اونه چند تا از دوستاش بچه دارن وقتی میخوای بریم خونشون کلی وسیله بازی و خوراکی براشون میخره می یاره بچه ها هم همه جذبش میشن تا وقتی خواهرش بود اینجا با بچه خواهرش یعنی این بچه کلمه دایی از زبونش نمی افتاد از بابا و مامان خودش شوهرمو بیشتر دوست داشت این موضوع خیلی ناراحتم میکنه و عصبی میشم نمیدونم چطوری بگم بهش یا چی کار کنم که اینقدر نره سمت بچه ها

یه جوری هم رفتار میکنه که مشخصه در حسرت بچس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی الان از یه موضوعی خیلی عصبی میشم شوهرم عاشق بچس یعنی هرجا میره بچه باشه دائم درحال بازی کردن و ح ...

خب دوس داره حتی اگر مجبورش کنی نره سمت بچه هم توی دلش بازم دوسشون داره و مخفیانه بهشون توجه‌میکته .

وقتی ب تو اصراری برای بچه اوردن نمیکنه حقی نداری علایقشونو ازش بگیری .

کلا همه مردا بچه دوست دارن .ولی نمیدونم بچه دار هم ک میشن مسئولیت پذیریشونو از دست میدن .کار خوبیو انجام میدی ک بچه نمیاری

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

میشه یکی از دلایل اینکه نمیخای بچه بیاری رو بگی 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
عزیزم داری ناحقی میکنی بنظرم شما گفتی بچه نمبخوای و. ایشونم خب اسراری نداره به شما ولی نمیتونی بگی ...

خیلی این رفتارش رو اعصابمه اصلا نمیتونم تحمل کنم

نمیشه که آخه  ‌‌‌‌‌‌‌وقتی شوهرت دوست داره میخوای چیکارکنی پس

من بهش گفته بودم اون قبول کرده بود اگه میگفت من حتما بچه میخوام اصلا قبول نمیکردم

کلا همه مردا بچه دوست دارن .ولی نمیدونم بچه دار هم ک میشن مسئولیت پذیریشونو از دست میدن .کار خوبیو ا ...

میترسم با این روند یه روز بگه بچه میخوام