2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب خوابتو تنظیم کن،  زود بخواب    صبح زود بیدارشو   صبحونه بخور  بعدش یه قرص مولتی ویتامین هم بخور،  اشتهات خیلی خوب میشه      یادت باشه که  زمان خواب شبانت خیلی تاثیر داره توی اشتهای فرداش

اگه میخوای وزنت بالا یره تاپیکمو بخون…

اگه فقط بدنت ضعف داره، آب قلم آب مرغ مویز خرما عسل … اینجور چیزا خوبه بخوری…اگر هم روده ات ویتامین جذب نمیکنه باید مولتی ویتامین بخوری، شربتش رو بخور

من چه کنم جذب نشه تا دوتا خوراکی میخورم سریع یک کیلو میره رو وزنم

اگه مشکلت لاغریه که فرق میکنه من ۶سال دائم اسهال داشتم جذب نداشتم شما  هم کمبود املاح داری؟؟

شب خوابتو تنظیم کن،  زود بخواب    صبح زود بیدارشو   صبحونه بخور  بعدش یه قر ...

شب ساعت نو میخابم صب هفت پا میشم صبونه کامل زیاد میخورم همه چی ارومیه حتی قرص ویتامین میخورم میگم وزنم بالا نمیره چاق نمیشم