2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه مدرسه دارید،

185 بازدید | 14 پست

خودتون با بچهاتون درس کار میکنید؟ من تا پارسال با تمام توانم با پسرم درساشو تمرین میکردم، نمونه سوال براش مینوشتم وهر روز کاربرگو از این برنامها. ولی امسال اصلا نمیتونم، حوصلشو ندارم، هی امروز وفردا میکنم، نمیدونم چرا اینجور شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال منم حوصله ندارم.سه سال خودم کنارش بودم.سال اولو که خودم یادش دادم تو خونه بخاطر کرونا.دیگه اشباع شدم انگار.امسال پسرم کلاس چهارمه غیر دولتی ثبت نامش کردم.معلموشون گفته شما چیزی یادشون ندین منم خدا خواسته کاری باهاش ندارم.چون اصلاااا حسشم ندارم دیگه.

احه درسی مثل ریاضی احتیاج به تمرین داره.

نمی‌دونم پایه ی فرزند شمارو .. اما احتمالاً همین که براش مسئله بنویسید کفایت میکنه دیگه . 

به هر حال موافق نیستم مادر پایه پای بچه درس بخونه🤦 و تمرین بده .. مسئولیت این امور رو باید به خود بچه واگذار کرد.

زنده باشه. حالا من برعکس، خودش خیلی دوسداره من حوصله ندارم

ممنونم.عزیزِ شما هم😍🤗

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ششم. معلمشونم زیاد خوب نیس. جوابا رو میکه و توضیحی نمیده 

دختر منم پنجمیه من خودم وسواس دارم که برم تکالیفشو ببینم اما همه بهم گفتن دیگه باید بذاری مستقل بشه منم دیگه خیلی پیگیر نیستم