2777
2789
عنوان

شوهرم از خونه فراریه مطمئنم پشیمون ازدواج کرده دلش مجردی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا راه رو امتحان کن،کارایی کن ک ب خونه دلگرم بشه،خونه مرتب باشه،خودتو دخترا مرتب باشید،محبت کنید،غ ...

احسنت...با قسمت اول کامنتتون موافقم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
هر کی برا خودش ی طرف؟ اونوقت میشه ب اینم گفت زندگی؟

👏

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

دقیقا مث شوهر من... همیشه میگه کار دارم وقتیم که کار نداشته باشه خونه نمیاد... سر این موضوع خیلی دعوا کردیم بابا من و بچمم آدمیم ... دیدم بی فایدس ولش کردم دیگه کاری به کارش ندارم اهمیتی نمیدم بهش.... متوجه بی اهمیتیم هم نمیشه چون براش مهم نیس

باید به خونه دل گرمش کنین...مشکلات اقتصادی همه رو فراری کرده از زندگی...خدایا خودت رحم کن..

استارتر وجدانی راستشو بگو خیلی غر میزنی؟یا سن شوهرت خیلی کم بود وقتی زن گرفت؟

اگر سنشون کم باشه وقتیکه ازدواج میکنن...چرا اینجورین..کی خوب میشه این اخلاقاشون؟اصن خوب میشن؟

...

شوهر من ۱۳ سال همینجوری بود،،،،دوسال پیش دیگع واقعا توان ادامه نداشتم گفتم من میرم دیگه نمیخوام باهات زندگی کنم طلاق میگیرم تو هم برو همون دوستاتو بیار بچه هاتو بزرگ کنن،،،اول فکر کرد دارم شوخی میکنم بعد که دید جدی میگم آدم شد و نشست سر جاش ،،،،الان دیگه کلا دور دوستاشو خط کشیده

عزیزم سوره یاسین رو بخون هم زبون بنده هم برای مهر و محبت کاربرد داره من خودم امتحان کردم واقعا عالی بوده فقط ب کلمه مبین ک رسیدی بگو خدایا منو توی چشم شوهرم عزیزو دوست داشتنی کن و شر دشمنان هامون از زندگی مون کم مطمعن باش نتیجه میده

هر روز زیارت عاشورا و دعای علقمه بخون زندگیت درست میشه و یه چیزی هم نذر ایتام کن

عزیزم من شش بار چله ی عاشورا گرفتم ....یعنی ۲۴۰ شب زیارت عاشورا خوندم آخرم طلاق گرفتم...

اعتقاداتم تغییر کرد

باید به خونه دل گرمش کنین...مشکلات اقتصادی همه رو فراری کرده از زندگی...خدایا خودت رحم کن..

ببخشید این وسط تقصیرخانم چیه مگه مازنامشکل نداریم چرادیدتون اینه قرارنیست مشکلات اقتصادی هم ماتحمل کنیم 

عزیزم حواستو جمع کنی سعی کنی شرایط خونه رو جوری بچینی ک دلش بخاد زود بیاد خونه تا اینک بره رفیق بازی

همجین موردی داشتیم تو اقوام دور. خیلی عجیب بود همینک میگی شوهره تازه یاد دوران جوونی افتاده بود ک عه من هزارتا گ..نخوردم الان میرم بخورم و جداشدن

تو فقط بچسب ب شوهرت سعی کنی برش گردونی

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
فداتشم...

نشی که حیفی...خدا نکنه جونت سلامت