2777
2789
عنوان

کشتی نوح

21581 بازدید | 1625 پست

وقتی حضرت نوح کشتی را می‌ساخت؛ هر روز عده ای به او میخندیدند و نمی‌دانستند در سرزمین خشک که دریایی هم در نزدیکی نیست،چرا کشتی می‌سازد؟ 

تا روزی رسید که آب از زمین جوشید و موج‌های بزرگ بوجود آمد

و از پیروانش خواست تا سوار بر کشتی شدند

و نوح به پسرش گفت:يَابُنىَّ ارْكَب مَّعَنَا؛پسرکم! بیا با ما سوار کشتی شو!

پسر گفت:میروم بالای کوه تا از موج ها در امان باشم.

نوح گفت:(قَالَ لَا عَاصِمَ الْيَوْمَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِلَّا مَن رَّحِم)

امروز هیچ نگه دارنده ای در برابر فرمان خدا نیست، مگر آن کس را که او رحم کند!

موج بین آن دو فاصله انداخت و پسر غرق شد... 

🌎امروز که دنیا را امواج کوبنده و درهم شکننده‌ و مشکلات فراگرفته،

گویی صدای رسول خدا (ص) را می‌شنویم که می‌فرمایند:

مثل اهل بیتم، مثل کشتی نوح است، هر کس سوار شد نجات یافت. هر کس تخلف ورزید غرق شد.

ما را به کشتی فرزندش صاحب الزمـ💚ـان عج دعوت می‌کند..

و صدای امام زمان که جا ماندگان را می‌خوانند:🔸فرزندانم! با من همراه شوید! خطر نابودکننده ای در کمین است.

یادمان باشد!لَاعَاصِمَ الْيَوْمَ مِنْ أَمْرِ اللَّهِ إِلَّا مَن رَّحِم

ما را جز امام عصر پناهگاهی نیست.مبادا همچون فرزندان نوح با بی توجهی غرق شویم.

با نوشتن امام_زمان#  در ثواب تاپیک شریک باشیم🌱

دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم💚

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اگر داری غرق میشی 

فقط بگو یا صاحب الزمان ادرکنی

👇🏻

https://uupload.ir/view/1_4507625016_pmyn.mp4/

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

مظلومیّت مهدویّت و دلهای رمیده

مَثَل حضرت مهدی عجل الله فرجه، در این زمان، مَثَل حضرت نوح علیه السلام است؛ که هر چه بیشتر دعوت می‌کند، مردم بیشتر فرار می‌کنند و به سمت غیر معصوم می‌شتابند؛

اینجاست که امام صادق صلوات الله علیه می‌فرمایند: «یخرج بعد أیاس و حتی یقول الناس لا مهدی»

او هنگامی ظهور می‌کند که مردم دیگر نا امید شوند؛ تا جایی که بگویند :مهدی عج نیست❗

‼️ و در روایتی دیگر فرمودند:

همانا به خدا كه امام شما سال‌های سال  از روزگار اين جهان غایب شود و هر آينه شما در فشار  آزمایش قرار گيريد تا آنجا كه بگويند:امام مُرد، کشته شد، به کدام دره افتاد؛

ولی دیده اهل ایمان بر او اشک بارد، و شما مانند کشتی های امواج دریا متزلزل و سرنگون شوید. 

ونجات و خلاصی نیست، 

جز برای کسی که خداوند از او پیمان گرفته و ایمان را در دلش ثبت کرده و به وسیله روحی از جانب خودتقویتش نموده. 

📗يوم الخلاص، ج ۱ ص ۳۷۳📗کمال الدين، ج ۲، ص ۳۴۷

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلنگر

همسر فرعون " تصميم گرفت که عوض شود و شُد یکی از زنان والای بهشتی.

پسر نوح تصميمي براي عوض شدن نداشت.غرق شد و شُد درس عبرتی برای آیندگان...

اولي همسر يک طغيانگر بود

و دومي پسر يک پيامبر...!!!

براي عوض شدن هيچ

بهانه ای قابل قبول نيست....

اين خودت هستي که

تصميم مي گيري تا عوض شوی...

خدایا ما را از یاران حقیقی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف قرار بده.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

طوفان آمده! 

دنبال دستاویز باید بود! 

یک پناه گاه أمن... یک غار وسط کوه... یک بلندی،بالای شهر... 

اما مگر نه اینکه طوفان است و فراگیر! 

باید به جایی پناه ببرم که هیچ گزندی به آن نمی‌رسد! 

جز آغـوشِ پـ❤️ـدر

جز پناهِ أمن مهـربانی او.. 

جز دل دریایی امام زمان.. 

کجا پیدا میشود❓

اگر او همدم مان شود.. اگر او شریک زندگی مان شود... 

اگر او دارو ندارما شود... 

جایی برای هراس نیست! 

آن جا که باید دل را به دریا زد همین جاست.

مهدی عج همان آغــوش أمن است...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

مثل واژگونی کشتی ها، در امواج دریا... 

شما هم در امواج حوادث واژگون میشوید! 

در آن حال امیدی به نجات نیست! 

مگر کسی که خدا، از او پیمان گرفته! 

همان که ایمان در دلش ثابت شده. 

همان که خدا به روحی از جانب خود تاییدش کرده باشد.

امام صادق(علیه‌السلام) قسم خورده و فرمودند:

غیبت امامتان سالها طول خواهد کشید. 

امتحان سخت پیش روی شماست! 

در آن زمان، چشم های اهل ایمان برایش اشک خواهد ریخت. 

پرسیدم: پس چه باید کرد؟

امام(علیه‌السلام) رو به خورشید کرد

و فرمودند:آفتاب را می‌بینی؟ 

حقیقت امر ما از آفتاب هم روشن تر است.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

حضرت صادق عليه السلام فرمود:

درازى عمر او و امتحان خلق در زمان غيبت او مانند نوح عليه السلام است که:

هفت مرتبه مامور شد که هسته ى خرما بکارد و از ميوه ى او بخورد، آنگاه عذاب بر قومش نازل شود و چون درخت مى شد وبه ميوه مى رسيد باز به تأخير مى افتاد.

🌷و در هر مرتبه که به تأخير مى افتاد جمعى از قوم او از او بر مى گشتند ومى گفتند: 

اگر نوح پيغمبر بود وعده ى او خلف نمى شد...

🔵و چون وعده به پايان رسيد خداوند به نوح فرمود:

اگر در همان اول عذاب مى فرستادم آنها که در هر مرتبه مرتد شدند باقى مانده بودند..

و آن گاه آن خبث باطن و نفاق قلبى خود را بعد از نجات، با مؤمنين ظاهر مى ساختند و با ايشان به خصومت و جنگ و رياست برمى خاستند.

وهمچنين مدت غيبت قائم ما به طول انجامد تا حق از غير حق خالص گردد وايمان از دروغ صاف گردد و شیعیان خالص باقی بمانند...

✍پیوست: چقدر شبیه این روزهای ما...با هر فتنه،چهره ی جدیدی از خودمون و دیگران رو میشه...

📒 کمال الدين: 355:2 ب 33 ح 50، غيبت طوسى: ص 170 ح 129، بشارة الاسلام: ص 170 ب 7.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

حضرت امام سجاد فرمودند:

"قائم ما دارای نشانه هایی از شش پیامبر است :

۱- نشانه ای از نوح؛

۲- نشانه ای از ابراهیم ؛

۳- نشانه ای از عیسی ؛

۴- نشانه ای از موسی ؛

۵- نشانه ای از ایّوب ؛

۶- نشانه ای از محمد .

اما نشانه اش از نوح ،طول عمر است.

از ابراهیم ،مخفی بودن محل ولادتش .

از موسی ،ترس از دشمن وغیبت ،که موسی از ترس فرعونیان از مصر به مدین رفت و مدتی مخفی بود ؛

از عیسی اختلاف رای مردم درباره اش و اعتزالِ او (تنهایی و خلوت نشینی )از مردم است‌.

از ایّوب ،پیروزی پس از مشکلات و گرفتاری است .

و از محمّد ،قیام به شمشیر است‌.

📚 کتاب اعلام الوری ، ص ۲۹۰ .🌻

💥در برخی روایات، نشانه ای از حضرت یوسف ذکر شده و آن زندانی بودن است

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

کشتی مهدی در آخر الزمان به راه افتاده است

او منجی و آخرین ذخیره پروردگار ماست

سوار بر کشتی اهل بیت شده تا از طوفان حوادث و ابتلائات رد شویم و به ساحل نجات برسیم ..

او امام منصور و ناخدای این کشتیست.

مراقب باش و ریسمان نجات رو چنگ بزن..

در این زمانه خیلی ها در حال غرق شدن هستند

اگر میتوانی دستشان را بگیر

و همراه خود کن

و با خیالی آسوده سوار شوید ...

کشتی نجات

🔅 ‌‌درست مثل همان لحظه‌ای که آتش بر ابراهیم گلستان شد .

یا همان آنی که نیل پیش پای موسی گریبان چاک زد ،

و یا آن هنگامه که یوسف از بند حیله شیطان رها شد...

آمدن تو هم اتفاقی است که در میانه ی تاریک ترین لحظات اتفاق می افتد .

🌎 آن وقت که هیچ کس گمان نمیبرد .

کورسوی امیدی بر جهان بتابد،

آنجا که جهان در دریایی از تباهی در حال غرق شدن است، ناگهان کشتی نجات تو سر می‌رسد.

فقط ای کاش عمر ما، به صبح آمدنت قد بدهد.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

#یک_دقیقه_کتاب | ویژگی قوم نوح

🔹️وقتی حضرت ‌نوح علیه السلام می‌گوید قرار است سیل بیاید، برای همه عجیب است.

چون آن ‌سرزمین خشک بوده و مشکل خشک‌سالی داشته است.

فکر اینکه اینقدر باران بیاید و سیل شود؛ به طوری ‌که از زمین و تنور و آسمان آب بجوشد، غیرممکن بود. برای همین وقتی حضرت نوح می‌خواهد به مردم خودش مژده‌ای بدهد، می‌گوید: «اگر ایمان بیاورید، از خدا می‌خواهم برایتان باران بفرستد.»

🔸️قوم نوح به شدت به ما، یعنی مردم آخرالزمان، شبیه‌اند.

علامه ‌طباطبایی اشاره می‌کند و می‌گوید:

«تفاوت قوم نوح با بقیۀ اقوام در قرآن این است که آنها از فعل "رَأَیَ؛ دیدن" زیاد استفاده می‌کنند.»

یعنی چیزی را قبول دارند که چشمشان ببیند و می‌گویند: «اگر نمی‌بینیم پس نیست.»

این حرف عاقلانه نیست. ممکن است پشت دیوار باشد و شما نمی‌بینید.

یا ممکن است از زاویۀ دید شما خارج باشد.

برشی از #کتاب_دیجیتال ظرفیت‌های تمدن‌سازی عاشورا - 

🔅 امام زمان علیه السلام:

🔹 من باقیمانده از آدم و ذخیره نوح و برگزیده ابراهیم و خلاصه محمّد (درود خدا بر همگی آنان باد) هستم.

📚 الغيبة (للنعمانی) ج ۱، ص ۲۷۹

بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۲۳۷

💎 امام _زمان_عج

🌼قالَ عليه‌السلام: إنَّهُ لَيسَ بَينَ اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ بَينَ أَحَدٍ قَرابَةٌ، وَ مَنْ أنْکَرَني فَلَيسَ مِنّي، وَ سَبيلُهُ سَبيلُ ابْنِ نُوحٍ.

بین خداوند وهیچ یک از بندگانش ،خویشاوندی وجود ندارد. 

وبرای هرکس به اندازه اعمال و نیات او پاداش داده می شود .هر کس مرا انکار کند از (شیعیان و  دوستان)ما نیست و سرنوشت او همچون فرزند حضرت نوح خواهد بود .

📚 بحار الانوار/ج50/ ص227🌻

🌺 سلام امام زمانم

🌷 آقای من!

اگر دیر برسید، دربارهٔ من هم خواهند نوشت:

🌸 این هم جمال یوسف زهرا ندید و رفت...