2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه فیلم از دانشگاهش تو اینستا دیدم خیلی خوشگله

دانشگاهش خوبه   خیابون ها هم بد نیست  مثلا شیراز و اصفهان شهرداری رسیدگی میکنه اینجا نه زیاد   خیابان دانشگاه و شریعتی بزرگمهر ایناش خوبه  پایین شهر نه متاسفانه  چند تا عکس از خیابون ها هم واسه ات میذارم ببینی   عکس نخل رو خودم گرفتم 😂

نترس ما یه عمره داریم زندگی می‌کنیم فقط جو شهر یه خرده امنیتیه اونم به خاطر مسائل اخیر، ینی ورودی شه ...

وای انگار داعش یه وقت ریگی برنگرده😅ولی اینطور که تعریف کردید دلم خواست بیام

قیمتش چطوره؟ یه کفش دیدم اینجا خارجی ۲.۵ ینی اونجا ارزون تر گیر میاد؟😅

نمیدونم الانوضع بازار اونجا چطوره..

ولی من قبل کرونا کفش سالامون گرفتم به ۶۰۰ و ی بوت تیم برلند به ۴۰۰.. کلی پالتو پوست داشت و چیزایی ک باید بری ببینی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

سریع هم بخاطر رتبه خوب تو دانشگاهش بهترین جا استخدام شد 

چه خوب منم رفتم مطب یه دکتر گفت از همین حالا استخدام خودمی اگر خواستی

بعد از ترم ۴ بیا همینجا میزارمت سرکار با حقوق عالی😅

قیمتاشون نسبت به بقیه جاها ارزون تر هست درسته؟ چون بندر و اینا داره دیگه

نه  ارزون نیست اتفاقا چون از دبی میاد گرونه البته بستگی به جنس داره   نه بندر نداره  اون چابهاره  هشت ساعت تا زاهدان فاصله داره تازه اونجا هم فقط لوازم برقی قیمتشون مناسب تره

وای انگار داعش یه وقت ریگی برنگرده😅ولی اینطور که تعریف کردید دلم خواست بیام

نه ریگی گور به گور شده ولی خداروشکر همکلاسی های شهرستانی ما که خیلی راضی بودن میگفتن کلا ما یه ذهنیت دیگه داشتیم حتی من دبیرستان دانشگاه که بودم دبیر پروازی از تهران داشتیم میگفتن شبهای زاهدان قشنگترین شبها رو داره اونها هم فک میکردن زاهدان خیلی ترسناک و وحشتناکه وقتی اومدن نظرشون عوض شده بود